Închide meniul
VIDEO

Florinel Coman, bancuri geniale: „Ştii de ce mi-am concediat nutriţionistul? Că voia să-mi ia pâinea de la gură!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 mai 2023, 14:40

Florinel Coman, bancuri geniale: „Ştii de ce mi-am concediat nutriţionistul? Că voia să-mi ia pâinea de la gură!

Florinel Coman s-a apucat să spună bancuri

Mediafax Foto / Dragos Pascaneanu via Hepta

Florinel Coman s-a apucat să spună bancuri geniale. „Mbappe de România” a fost invitatul comendiantului Andrei Ciobanu într-un podcast.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a acceptat provocarea de a spune bancuri, iar „perla” de la FCSB s-a descurcat la fel de bine ca pe terenul de fotbal. Glumele spuse de Coman au stârnit hohote de râs.

Ştii de ce mi-am concediat nutriţionistul? Că voia să-mi ia pâinea de la gură!” – şi-a început Coman recitalul de glume.

Florinel Coman, bancuri geniale

Ştii de ce Caransebeş nu poate să intre pe Facebook? Pentru că e Banat!„, „Am un vultur tatuat pe spate. Când am făcut tatuajul, nici nu ştiu să-ţi spun cât s-a zbătut!„, „Un arbitru m-a fluierat pentru un henţ! Dar i-am jurat cu mâna pe minge că nu a fost!” sau „Ştii care e cel mai greu lucru la tenisul de picior? Să apuci racheta!„, au fost glumele spuse de Florinel Coman care au devenit virale pe internet.

@paginastelistilor Care a fost gluma ta preferata? 😅 #fcsbesteaua🔵🔴 #steaua #florinelcoman #fcsb #andreiciobanu ♬ original sound – Pagina Stelistilor Adevarati

Reclamă

Gigi Becali poate da lovitura verii pe piaţa transferurilor cu Florinel Coman

Gigi Becali poate da lovitura verii pe piaţa transferurilor. Cel mai în formă jucător de la FCSB, Florinel Coman, are ofertă din Bundesliga. Dezvăluirea a fost făcută de Mihai Stoichiţă.

Florinel Coman poate pleca de la FCSB în această vară. Coman a avut unul dintre cele mai bune sezoane în tricoul celor de la FCSB şi a atras atenţia cluburilor din Europa. Stoichiţă a dezvăluit că Florinel Coman are ofertă din Bundesliga.

„Știu că are ofertă din Bundesliga. Am atâtea cunoștințe în Germania, eu știu că are ofertă din Bundesliga. Echipa nu o știu, de ce să spun”, a spus Mihai Stoichiţă la fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Imediat după ce a pierdut titlul, Gigi Becali a dezvăluit care este preţul lui Florinel Coman, care a marcat 4 goluri şi a oferit 5 pase decisive în play-off.

„Acum nu pot să-l mai țin. Are clauză de 5 milioane de euro. Așa a semnat prelungirea, să îi pun clauză mai mică. Am semnat pe 4 ani și are clauză mai mică acum. Cine dă 5 milioane îl poate lua pe Coman. Dacă pleacă Florinel Coman, ne facem varză și praf! Nici nu știu ce să mai fac! Dacă pleacă, la revedere! Mai putem să formăm o echipă? Cu cine? La revedere”, a spus Gigi Becali.

Florinel Coman a fost lăudat şi de Gică Hagi

Florinel Coman a fost lăudat şi de Gică Hagi, care a spus că jucătorul de la FCSB seamănă tot mai mult cu Kylian Mbappe. Mai mult, Hagi e de părere că Florinel Coman trebuie să facă pasul la o echipă din străinătate.

Dacă aș avea un acționar bun, l-aș lua pe Florinel Coman. Mă uitam la el, seamănă tot mai mult cu acel jucător faimos francez (n.r. Kylian Mbappe). A ajuns deja la un nivel în care poți să spui că seamănă. Nu spun că este la acel nivel, dar are tehnică, viteză, forță. El trebuie să plece afară, să progreseze să devină mai bun.

Când ești mai tânăr te lași dus de val, dar nu este nimic, înveți din orice. El trebuie să progreseze, să devină mai bun. Nu a greșit la gol, a centrat Borza bine. a fost o fază pregătită la antrenament, întrebați pe băieți, așa am făcut. Pe banda a doua FCSB stătea slab și acolo trebuia centrat„, a spus Gică Hagi pentru sursa mai sus citată.

Recomandări
  • Florinel Coman s-a apucat să spună bancuri geniale
  • „Mbappe de România” a fost invitatul comendiantului Andrei Ciobanu

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și