Închide meniul

Fost jucător al lui Dinamo, strigăt de disperare din iadul din Ucraina. „Rămânem fără combustibil! Nu știu cum vom reuși”

Alexandru Ivan Publicat: 25 februarie 2022, 16:37

Reclamă
Fost jucător al lui Dinamo, strigăt de disperare din iadul din Ucraina. „Rămânem fără combustibil! Nu știu cum vom reuși

Fotbalistul e blocat în Ucraina

Profimedia

Ivan Pesic, legitimat la Vorskla Poltava, a vorbit în presa din Croația despre drama pe care o trăiește în Ucraina. Fotbalistul caută disperat o modalitate să părăsească zona de conflict.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivan Pesic, strigăt de disperare din iadul din Ucraina

”Vrem să plecăm, să mergem în Europa, toții străinii din clubul nostru, dar nu știm cum vom reuși. Vrem să ajungem acasă, prin Ungaria, măcar, dar nu știm cum vom face asta. Rămânem fără combustibil”, a spus Ivan Pesic, potrivit slobodnadalmacija.hr.

Ivan Pesic a ajuns la Vorskla Poltava în august 2020. În returul stagiunii precedente, el a fost împrumutat la FC Voluntari. Pentru Dinamo, Pesic a evoluat în două perioade, ianuarie 2018-februarie 2019 și ianuarie 2020-februarie 2020.

Poltava, orașul echipei lui Ivan Pesic, e situat la aproximativ 340 kilometri de capitala Kiev și la aproape 500 de kilometri de zona Donbas.

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

FCSB sare în ajutorul ucrainenilor

Rusia a început invazia în Ucraina, joi dimineață, la ordinul lui Vladimir Putin. Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a sărit în ajutorul cetățenilor ucraineni care continuă să treacă granița României pentru a fugi din calea războiului.

Reclamă
Reclamă 4

Din informațiile Antena Sport, autocarul lui FCSB a ajuns la Botoșani pentru a ajuta la transportul refugiaților în punctele sigure. Vestea vine cu numai 3 zile înaintea meciului pe care FCSB îl va juca cu Farul Constanța, pe Arena Națională.

Florin Cernat a început să găzduiască refugiați

Citește și: Grupul de hackeri Anonymous a declarat „război cibernetic” Rusiei. Ce s-a întâmplat cu canalul de televiziune rusesc RT

Rusia a invadat Ucraina, iar vestea a cutremurat întreaga lume. Florin Cernat, românul care a jucat 8 ani la Dinamo Kiev, a dezvăluit că a început să găzduiască mai mulți refugiați ucraineni.

Reclamă

La Galați, am cazat ucraineni de două-trei zile. Mi-au spus să le ofer cazare măcar pentru o lună. Aveam clienții noștri din Ucraina, mergeau în Grecia la mare. Dormeau la mine o noapte, apoi plecau spre Grecia. Mulți știu locația, dar am deja în hotel două familii. Să ne rugăm să înceteze. Cu rușii e greu să te pui.”, a spus Florin Cernat, pentru digisport.ro.

Recomandări

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:35

David Popovici ştie cum va aborda finala la 200m liber: „A funcţionat mereu”. Campionatele Europene de înot sunt în AntenaPLAY

22:33

EXCLUSIVViaţa bate filmul în Wurzburg! Ionel Mager a fost copil de mingi pentru „eroii de la Sevilla”, iar fiul lui a jucat cu Adeyemi

22:20

LIVE TEXTSpania – Italia 0-0. Donnarumma face minuni între buturi. Luptă „nebună” pentru primul loc din grupa B de la EURO 2024!

22:02

Viorel Moldovan a dezvăluit titularul României pe care îl vrea la Rapid: „Căutăm pe poziţia aia”

21:33

VideoValtteri Bottas, fanul României la EURO 2024! Interviu exclusiv cu finlandezul din Formula 1: „O să ţin cu voi”

21:17

VideoFotbalul creşte la sate! Micii fotbalişti au intrat în cantonament la Mogoşoaia şi au luat lecţii de la Costin Curelea

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și