Închide meniul

Fosta soție a lui Bănel Nicoliță a rupt tăcerea, după ce bărbatul a fugit din țară de frica interlopilor și cămătarilor: ”Chiar el le-a anunțat pe fete că va pleca o perioadă!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 octombrie 2021, 16:34 / Actualizat: 26 octombrie 2021, 17:50

Fosta soție a lui Bănel Nicoliță a rupt tăcerea, după ce bărbatul a fugit din țară de frica interlopilor și cămătarilor: ”Chiar el le-a anunțat pe fete că va pleca o perioadă!”

Cristina, fosta soţie a lui Bănel Nicoliţă

Mai mult, fosta soție a lui Bănel Nicoliță spune că bărbatul continuă să trimită lunar bani celor două fetițe ale lui. Cristina a precizat, însă, că nu știe că fostul său soț ar avea probleme cu interlopii. Bănel Nicoliță și fosta lui soție, Cristina, au împreună două fete: Amalia și Natalia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta soție a lui Bănel Nicoliță a rupt tăcerea

„Sincer, acum aud despre această poveste, dar vreau să cred ca e totul exagerat. Adevărat e că nu știu exact ce face, de ce a plecat, fiindcă suntem fiecare cu viața lui. Însă faptul că vorbește aproape zilnic cu fetele, le sună, le trimite bani mereu, la timp, nu am avut niciodată vreo problemă, nu știu ce să zic…

El se poartă frumos, este foarte ok. E un tată bun, le-a anunțat chiar el pe fete că va pleca o vreme. Dar repet, ei țin legătura, le sună direct, își respectă promisiunile…”, a spus Cristina, conform playsport.ro.

Bănel Nicoliță, fugărit de interlopi și cămătari

Conform fanatik.ro, fostul internațional a investit toți banii la echipa din Făurei, dar asta nu e tot. El a apelat la cămătari, la care s-a împrumutat o sumă totală de 100.000 de euro. Văzând că nu are soluții pentru a o returna, Nicoliță a ales să plece în Statele Unite, asta după ce investise în Făurei și 300.000 de euro din banii săi.

Conform sursei citate, Bănel Nicoliță ar fi pierdut apartamente, bunuri și ce mai economisise în carieră. Asta în situația în care, în Ligue 1, la Saint Etienne, în perioada 2011-2013, avea un salariu anual de 400.000 de euro.

Reclamă

Mai mult, Bănel a fost aproape să fie arestat, atunci când a vrut să plece din Statele Unite în Mexic. El a avut probleme la traversarea graniței, existând nereguli în acel moment.

În 2020, Bănel, care acum are 36 de ani, a dezvăluit că a avut o ofertă de la o echipă din Liga 1, care îi punea pe masă un salariu lunar de 4.000 de euro. A refuzat-o pentru a continua proiectul de la Făurei.

”Cu un an în urmă am lăsat echipa cu 15 puncte avans şi au pierdut promovarea. Şi m-am enervat. Am spus stop-joc şi am zis că nu mai joc şi revin să mă implic 100%. Băgasem deja 100.000 de euro. Acum 6 luni de zile am avut ofertă din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Nu vă spun echipa, dar erau 4.000 de euro pe lună. Eu am zis că am investit foarte mult în echipa asta. Nu e vorba de bani, că i-am pierdut şi nu îi mai iau înapoi, dar e vorba de timpul meu. Eu de patru ani fac zi de zi drumul Bucureşti – Făurei, patru ore numai pe drum. Plus antrenamentul, pe care eu trebuie să-l pregătesc, eu să văd dacă au apă jucătorii, dacă au motorină, dacă le lipseşte ceva. Eu trebuie să fiu omul mereu limpede la minte”, a spus Nicoliţă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și