Închide meniul
Foto

Fostul portar al lui Marius Şumudică de la Malatyaspor ar fi fost găsit mort sub dărâmături! Prietenul lui Hagi, mesaj sfâşietor devastat: „O, frate…Dumnezeu să aibă milă de el”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 februarie 2023, 9:52 / Actualizat: 7 februarie 2023, 10:54

Fostul portar al lui Marius Şumudică de la Malatyaspor ar fi fost găsit mort sub dărâmături! Prietenul lui Hagi, mesaj sfâşietor devastat: „O, frate…Dumnezeu să aibă milă de el”

Profimedia

Profimedia

Fostul portar al lui Marius Şumudică de la Malatyaspor ar fi fost găsit mort sub dărâmături. Anunţul a fost făcut de fostul atacant al celor de la Galatasaray, Hakan Sukur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ahmet Eyup Turkaslan a ajuns la Malatyaspor în vara anului 2021 şi, timp de câteva luni, a fost antrenat de Marius Şumudică. De altfel, într-un interviu acordat AntenaSport, Şumudică spunea că un fost elev de-al său a fost dat dispărut după cutremurele devastatoare care au lovit din plin Turcia.

Turkaslan a mai evoluat în carieră la echipe precum Gaziantep, Osmanlispor sau Umraniyespor. Hakan Sukur, care este interzis în Turcia pentru că este împotriva regimului lui Erdogan, a scris pe reţele de socializare că portarul de la Malatyaspor a murit. Informaţia nu a fost confirmată oficial de club.

Ahmet Eyup Turkaslan a fost găsit mort. Sursa: Instagram

Fostul portar al lui Marius Şumudică de la Malatyaspor, găsit mort sub dărâmături

Sunt devastat de tot ceea ce s-a întâmplat în Turcia. Sunt două dintre echipele unde am lucrat în orașele respective, atât Malatya, cât și Gaziantep. Am prieteni, am rămas în relații bune cu oameni de acolo. Am fost foarte îngrijorat de dimineață când am văzut, aveam foarte multe apeluri, foarte multe mesaje.

Am încercat să iau legătura, din păcate, din câte știu, al treilea portar pe care l-am avut la Malatya, până acum o oră sau două nu fusese scos de sub dărâmături. Este o tragedie imensă, astea sunt mari catastrofe cu care te poți întâlni în viață”, a spus Marius Șumudică, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Hakan Sukur, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Gică Hagi de la Galatasaray, a transmis un mesaj copleşitor pe reţelele de socializare.

O, frate…Ahmet Eyup Turkaslan, portarul celor de la Malatyaspor, a murit. Dumnezeu să aibă milă de el, doresc multă putere familiei și apropiaților. Mă doare când au de decesul fiecărui cetățean. Îmi pare foarte rău„, a scris Hakan Sukur.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt peste 4.800 de morţi, mii de răniţi, în timp ce un număr necunoscut de persoane au rămas blocate sub dărâmături, după ce mii de clădiri s-au prăbuşit în Turcia şi Siria, în urma celui mai puternic seism care s-a înregistrat, luni, în regiune după mai bine de un secol.

Primul cutremur s-a produs luni dimineaţa în timp ce oamenii dormeau şi a avut magnitudinea de 7,8, fiind unul dintre cele mai puternice din regiune de cel puţin un secol.

A fost resimţit până în Cipru şi Cairo. Un al doilea cutremur puternic, replică a primului, s-a produs luni la prânz, având o magnitudine de moment de 7,5, iar adâncimea la care s-a produs a fost de 10 kilometri, potrivit USGS. Centrul Seismologic European Mediteranean (EMSC) a declarat însă că datele preliminare arată că al doilea cutremur mare a avut o magnitudine de 7,7 şi a fost localizat la 67 km nord-est de Kahramanmaraş, Turcia, la o adâncime de numai 2 km, scrie news.ro.

Gică Hagi, mesaj de susținere după cutremurele devastatoare din Turcia

Gică Hagi a postat un mesaj de susținere pentru poporul turc, după cutremurele devastatoare în curma cărora peste 2.000 de oameni și-au pierdut viața.

Primul seism, de magnitudine 7.8, s-a produs în jurul orei 4 dimineața, fiind urmat de altul de 7.5 grade pe scara Richter, în jurul prânzului.

Gică Hagi a reacționat după cutremurele de luni și a anunțat că este alături de poporul turc, de care a rămas apropiat de pe vremea în care a scris istorie la Galatasaray.

„Toate gândurile mele merg către poporul turc, greu încercat în aceste momente. Sunt alături de voi!”, este mesajul postat de Gică Hagi, pe contul de Facebook.

Reclamă

Gică Hagi a jucat la Galatasaray în perioada 1996-2001. „Regele” a marcat 71 de goluri în 192 de meciuri și a cucerit 10 trofee: 4 titluri de campion în Turcia, două Cupe ale Turciei, două Supercupe ale Turciei, o Cupă UEFA și o Supercupă a Europei.

Ulterior, Hagi a revenit la Galatasaray ca antrenor, în două perioade diferite. Prima oară între 2004 și 2005, apoi în perioada 2010-2011. Ca tehnician, „Regele” a cucerit o Cupă a Turciei pe banca formației din Istanbul.

Recomandări
  • Fostul portar al lui Marius Şumudică de la Malatyaspor ar fi fost găsit mort sub dărâmături
  • Mesaj copleşitor din partea lui Hakan Sukur

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și