Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Francisc Doboș, părintele jucător de golf, a analizat costumația lui Gigi Becali: „Este un creștin asumat”

Alex Ioniță Publicat: 18 octombrie 2023, 11:19

Reclamă
Francisc Doboș, părintele jucător de golf, a analizat costumația lui Gigi Becali: Este un creștin asumat”

Francisc Doboș, părintele jucător de golf, a analizat costumația lui Gigi Becali

Costumația lui Gigi Becali / Profimedia

Francisc Doboș, părintele jucător de golf, a analizat costumația lui Gigi Becali. Preotul a vorbit despre noul stil vestimentar al latifundiarului din Pipera, care conține o serie de elemente religioase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preotul catolic a fost invitatul lui Dan Pavel la emisiunea AS.ro LIVE, care are loc în fiecare miercuri și joi de la ora 10:30.

Francisc Doboș, părintele jucător de golf, a analizat costumația lui Gigi Becali. Ce a spus despre patronul de la FCSB

În cadrul emisiunii AS.ro LIVE, părintele Francisc Doboș a vorbit despre stilul vestimentar al lui Gigi Becali. În ultima perioadă, patronul celor de la FCSB a renunțat la hainele scumpe și s-a afișat cu o serie de articole de îmbrăcăminte pe care a inscripționat o serie de elemente religioase.

Preotul catolic este de părere că Gigi Becali este un „creștin asumat” și că modul în care acesta se îmbracă reprezintă o modalitate de a-l „mărturisi pe Dumnezeu”. Totodată, acesta a declarat faptul că se bucură pentru că patronul vicecampioanei tratează religia cu seriozitate, chiar dacă ar dori ca toți creștinii să fie ortodocși.

„Este un creștin asumat. Sunt modalități și modalități de a-l mărturisi pe Dumnezeu, chiar și în forma aceasta. Nu face altceva decât să mă bucure, chiar dacă domnul Becali i-ar vrea pe toți ortodocși. Mai sunt și alți creștini, trebuie să ne uităm la ce e bine în toți”, a spus Francisc Doboș, la emisiunea AS.ro LIVE.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre Florinel Coman

Gigi Becali a făcut un anunţ de ultimă oră despre Florinel Coman. Patronul de la FCSB a spus că Florinel Coman are şanse mari să plece în iarnă, având în vedere forma bună prin care trece.

Florinel Coman are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro, iar Gigi Becali crede că această sumă va fi plătită în iarbă. Becali a recunoscut că ar vrea ca „Mbappe” să mai rămână şi să ia titlul cu FCSB.

„El are acum clauză 5 milioane. În mod normal, imediat trebuie să-l ia. El are clauză mică la valoarea pe care o are.

Reclamă

După ce el a avut o cădere, a avut o pată pe cariera lui. Acum și-a revenit, o să vedeți imediat… cred că va pleca, dar eu n-aș vrea să plece. Eu nu m-aș lipsi de el pentru 5 milioane. Eu aș prefera să intru în Liga Campionilor cu el (n.r – iar ulterior să plece Coman)”, a spus Gigi Becali la prosport.ro.

Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și