Închide meniul

Gest impresionant al lui Joyskim Dawa! Fundașul lui FCSB a donat alimente pentru copii de Sfântul Nicolae

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 decembrie 2022, 15:54

Gest impresionant al lui Joyskim Dawa! Fundașul lui FCSB a donat alimente pentru copii de Sfântul Nicolae

Joyskim Dawa a donat alimente pentru copii, de Sfântul Nicolae

Joyskim Dawa, la donat de alimente / Instagram

Joyskim Dawa a donat alimente în scop caritabil pentru 150 de copii, cu ocazia sărbătorii de Sfântul Nicolae.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dawa a dăruit copiilor din localitatea Valea Plopului, din județul Prahova, coșuri pline de alimente.

Joyskim Dawa a donat alimente pentru copii, de Sfântul Nicolae

„Nu este doar un mare Jucător de Fotbal ci și un Om cu o Inima la fel de mare, care Nu a putut rămâne indiferent știind ca 150 de suflețele mici așteaptă cu nerăbdare venirea Moșului, și a decis să-i fie alături„, a scris pe Instagram Rusu Roxana Maria, una dintre coordonatoarele campaniei de donații în care s-a înscris fundașul FCSB-ului.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Anastasia and Raisa Rusu (@rusu.roxanamaria)

Joyskim Dawa s-a certat cu Nicolae Dică la FCSB

Nicolae Dică a demisionat din funcţia de antrenor de la FCSB, după înfrângerea suferită în faţa celor de la U Cluj. Un rol în plecarea lui Dică l-a avut și Joyskim Dawa!

Reclamă

Nicolae Dică a fost nemulţumit de atitudinea pe care a avut-o Joyskim Dawa. Tehnicianul cerea disciplină la echipa sa, însă fundaşul s-a enervat în momentul în care i-a fost sugerat un alt stil de joc.

Cei doi au avut un dialog aprins la pauza partidei de la Cluj, în urma căruia Dawa a fost înlocuit. Antrenorul de 42 de ani a dezvăluit că nu este singura dispută pe care a avut-o cu un jucător, Denis Alibec fiind cel cu care a mai avut un „clinci” în trecut.

Gigi Becali l-a făcut praf pe Joyskim Dawa

Joyskim Dawa a intrat în vizorul patronului de la FCSB. Gigi Becali a fost nemulţumit de evoluţia fundaşului, după remiza cu Anderlecht. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că jucătorul adus în vara trecută de la Botoşani nu mai merită laudele sale.

Reclamă 4 / 0/3

„M-am convins și eu acum de Dawa. I-am luat tot timpul apărarea. În seara asta m-am convins. Mi-a plăcut în primele meciuri. După ce are statut de vedetă, nu se mai concentrează. Înseamnă că e chestiune de concentrare și nu se mai concentrează la maximum”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și