Închide meniul
Foto

Gică Hagi a plecat mai devreme de la petrecerea de logodnă a lui Ianis! Motivul invocat de „Rege”

Viviana Moraru Publicat: 16 octombrie 2023, 21:43

Reclamă
Gică Hagi a plecat mai devreme de la petrecerea de logodnă a lui Ianis! Motivul invocat de „Rege”

Gică Hagi a plecat mai devreme de la petrecerea de logodnă a lui Ianis

Gică Hagi, Ianis Hagi şi logodnica lui/ Colaj Hepta, Instagram

Gică Hagi a plecat mai devreme de la petrecerea de logodnă a fiului său, Ianis. Motivul invocat de „Rege” este unul incredibil, şi spune multe despre cât de implicat este acesta în proiectul său de la Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi şi Elena Tănase şi-au sărbătorit logodna, la o zi după ce internaţionalul român a marcat în duelul dintre Românie şi Andorra, duel încheiat cu scorul de 4-0.

Gică Hagi a plecat mai devreme de la petrecerea de logodnă a lui Ianis

Petrecerea de logodnă a avut loc la un restaurant din Constanţa. Ianis Hagi şi Elena Tănase au preferat ca evenimentul să fie unul restrâns, având aproape familia şi apropiaţii.

În ciuda faptului că petrecerea era încă în toi, Gică Hagi a plecat încă de la ora 19:00, anunţă orangesport.ro. „Regele” a vrut să fie prezent la antrenamentul celor de la Farul, antrenament programat la ora 20:00.

Ceilalţi invitaţi au continuat petrecerea. Ianis Hagi a fost surprins dansând pe muzică machedonească, alături de partenera sa.

Reclamă

Elena Tănase a atras toate privirile la petrecere. Logodnica lui Hagi Jr. a purtat o rochie roşie, în timp ce fiul „Regelui” a îmbrăcat un sacou de culoare albastră (Vezi galeria foto de la finalul articolului).

Din rândul invitaţilor nu puteau lipsi Kira Hagi, sora lui Ianis, şi Maria şi Nicolas Popescu, verii fotbalistului de la Alaves, şi copiii lui Gică Popescu.

Ianis Hagi şi Elena Tănase au refuzat cadoul de nuntă de un milion de euro de la Gică Hagi

Ianis Hagi şi Elena Tănase au refuzat cadoul de nuntă pe care şi-a dorit să îl ofere Gică Hagi. Mijlocaşul de 24 de ani al lui Deportivo Alaves nu şi-a dorit să fie ajutat de tatăl său, care s-a arătat dispus să îi ofere o „bijuterie” de un milion de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit cancan.ro, Gică Hagi şi-a dorit să le facă celor doi un cadou spectaculos, după oficializarea logodnei. „Regele” i-a transmis lui Ianis că îşi doreşte să le cumpere o vilă de peste un milion de euro în zona Pipera. A avut parte de o surpriză în momentul în care fiul său a refuzat.

Ianis Hagi i-ar fi transmis că îşi doreşte să îşi cumpere singur un apartament în zona Primăverii. Totuşi, a ajuns la un acord cu Gică Hagi atunci când a fost vorba de respectarea unor datini machedoneşti. Toate cheltuielile cu nunta care va avea loc în 2024 vor fi respectate de cel mai bun marcator din istoria naţionalei României.

„Ianis i-a multumit mult tatălui său, i-a spus că-i este recunoscător pentru că s-a gândit la un asemenea gest, dar că și-ar dori să își cumpere singur un apartament în zona Primăverii, acolo unde să locuiască alături de soție când vor veni în țară. I-a spus că vrea să pornească în căsnicie cu ceva cumpărat de el, pe propriile lui forțe.

Gică nu s-a supărat, a apreciat foarte mult gestul fiului său și faptul că gândește ca un bărbat adevărat. I-a spus că, totuși, și-ar dori să respecte tradiția machedonească și să plătească el absolut toate cheltuielile de nuntă. Ianis a fost de acord, ei sunt o familie foarte unită, rar mai vezi așa ceva„, a mărturisit un apropiat al familiei, pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:01 EXCLUSIVPrima reacţie a lui Alexandru Chipciu, după ce Gigi Becali a anunţat că-l va transfera la FCSB 12:38 NEWS ALERTGigi Becali, dezvăluire BOMBĂ despre Florinel Coman: „N-o să plece! Trebuie să îl ţii! Îi dau eu bani” 12:37 NEWS ALERTAlexandru Chipciu, la FCSB! Anunţ de ultimă oră făcut de Gigi Becali 12:27 Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Denis Alibec la FCSB: „Au plâns mama şi bunica lui. Dacă nu plângeau, o ţinea pe jocuri” 11:47 Golgheterul dorit de Dan Petrescu, cale liberă spre CFR Cluj! Anunţul momentului 11:38 VIDEOFanii lui Arsenal au dat cu articificii noaptea la hotelul unde credeau că e Manchester City cazată. „Cetăţenii” erau încă acasă 11:34 Ferrari, dublă lovitură înaintea Marelui Premiu de Formula 1™ de la Imola! A anunţat că a luat doi oameni de la Mercedes 11:08 Mircea Lucescu l-a refuzat pe Dan Şucu! „IL Luce” l-a propus pe Marius Şumudică antrenor la Rapid 10:25 La 57 de ani, Myke Tyson nu exclude o revenire incredibilă în ring: „Mulţi ar vrea să fie în locul meu!” 10:00 Simona Halep a primit încă un wild card! Unde va evolua săptămâna viitoare. O poate întâlni din nou pe Paula Badosa Vezi toate știrile
Citește și