Închide meniul
VIDEO

Gică Hagi, alături de Kylian Mbappe și Alex Maxim în campania pentru victimele din Turcia! “Regele”, mesaj în engleză: “Nu e timp de pierdut!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 2 martie 2023, 14:27

Gică Hagi, alături de Kylian Mbappe și Alex Maxim în campania pentru victimele din Turcia! “Regele”, mesaj în engleză: “Nu e timp de pierdut!”

Gică Hagi a sărit în ajutorul poporului turc

Gică Hagi a sărit în ajutorul poporului turc / Twitter

Gică Hagi a participat alături de Kylian Mbappe și Alex Maxim în campania pentru victimele din Turcia! “Regele” a transmis un mesaj în engleză, într-o campanie impresionantă de strângere de fonduri pentru victimele cutremurului din Turcia. O mulțime de nume răsunătoare din fotbalul mondial și-au unit forțele pentru a sprijini poporul turc, afectat grav de seismul devastator de pe 6 februarie. Peste 41.000 de oameni și-au pierdut viața în Turcia și Siria, în urma cutremurului de 7.8 grade.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Printre cei decedați s-au numărat și sportivi. Inclusiv un fost fotbalist din Premier League și-a pierdut viața sub dărâmăturile din sudul Turciei. Christian Atsu a fost găsit fără suflare sub ruinele clădirii în care locuia.

Gică Hagi, alături de Kylian Mbappe și Alex Maxim în campania pentru victimele din Turcia!

Gică Hagi, Kylian Mbappe și Alex Maxim sunt doar câțiva dintre oamenii din lumea fotbalului care s-au implicat în campania Omuz Omuza (trad – Umăr lângă umăr). Scopul este strângerea de fonduri pentru a ajuta victimele cutremurului produs în urmă cu o lună.

Hagi a luat parte la campania impresionantă și a transmis un mesaj, în limba engleză, prin care îndeamnă oamenii să sară în ajutorul poporului turc.

“Nu e timp de pierdut. Donează pe omuzomuza.org sau trimite mesajul “DESTEK” prin SMS la numărul 8332”, a fost mesajul lui Gică Hagi, potrivit beIN Sports Turcia, în cadrul campaniei de strângere de fonduri din Turcia.

Reclamă

Kylian Mbappe, mesaj emoționant pentru poporul turc: „Sper că îi vom face din nou pe copii să zâmbească”

La rândul său, Kylian Mbappe, starul lui PSG, s-a implicat în campania “Omuz Omuza”. Și patronul clubului parizian a luat parte la inițiativă. Nasser Al-Khelaifi a donat 1 milion de euro în sprijinul poporului turc.

„Ce s-a întâmplat este o uriașă tragedie. E deasupra imaginației noastre. Îmi este greu să estimez prin ce au trecut turcii. Misiunea noastră de astăzi este una extraordinară. Lumea fotbalului se va uni și va susține Turcia.

Reclamă 4 / 0/3

Voi face tot ce îmi stă în putință să ajut copiii. Sunt o persoană care încearcă mereu să fie de ajutor, așa că voi da totul să ajut Turcia. Cred că totul va fi mult mai bine pentru Turcia. Sper că îi vom face din nou pe copii să zâmbească”, a declarat Kylian Mbappe, pentru goal.com.

Și Alexandru Maxim, jucător în prima ligă din Turcia, a luat parte la campanie și a transmis un mesaj emoționant.

“Un mesaj pentru familia fotbalului – haideți să ne unim forțele și să jucăm pentru binele oamenilor”, a transmis Alexandru Maxim.

După cutremurele din Turcia, mai mulţi fotbalişti cu renume au donat sume impresionante de bani. Poate cea mai mare donaţie a fost cea a lui Lionel Messi, starul argentinian donând suma de 3.5 milioane de euro.

 

Reclamă
Recomandări
  • Gică Hagi, alături de Kylian Mbappe și Alex Maxim în campania pentru victimele din Turcia!
  • “Regele”, mesaj în engleză: “Nu e timp de pierdut!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 Rafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și