Închide meniul

Gigi Becali a apelat la divinitate după umilința FCSB-ului cu Silkeborg: „M-am închinat! Am venit să simt puterea!”

Cosmin Cioboată Publicat: 14 octombrie 2022, 11:32

Reclamă
Gigi Becali a apelat la divinitate după umilința FCSB-ului cu Silkeborg: „M-am închinat! Am venit să simt puterea!

Gigi Becali a apelat la divinitate după FCSB - Silkeborg 0-5

Gigi Becali, surprins la Mitropolia din Iași / România TV

Gigi Becali a apelat la divinitate după umilința FCSB-ului cu Silkeborg. Vineri dimineață, patronul roș-albaștrilor a fost surprins la Mitropolia din Iași, unde a mers să se închine la moaștele Sfintei Parascheva. Latifundiarul din Pipera s-a ferit să facă vreun comentariu legat de înfrângerea istorică a clubului său și a vorbit doar despre „puterea harului”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali încearcă să treacă peste dezamăgirea produsă de înfrângerile rușinoase ale FCSB-ului cu ajutorul Bisericii. Finanțatorul roș-albaștrilor a plecat „de urgență” la Iași pentru a se ruga la moaștele Sfintei Parascheva.

Gigi Becali a apelat la divinitate după umilința FCSB-ului cu Silkeborg: „M-am închinat!”

Gigi Becali a fost surprins astăzi la Mitropolia din Iași, în ziua Hramului Sfintei Cuvioase. Omul de afaceri a dezvăluit că își dorește să aibă parte de „adevăr și pace” în viața sa.

„În zilele acestea și mai ales la Sfânta Parascheva, la sărbătorile astea sfinte, e mult mai puternic harul la slujire, la sfanta liturghie și atunci am venit să simt puterea harului. M-am închinat, da. Dacă ești în adevăr și în pace, atragi oamenii”, a spus Gigi Becali, potrivit România TV.

Gigi Becali, la Mitropolia din Iași
Gigi Becali prima reacție după umilința FCSB-ului cu Silkeborg / România TV

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Nicolae Dică, după 0-10 cu Silkeborg!

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Nicolae Dică, după 0-10 cu Silkeborg. Vicecampioana României a fost desființată de formația daneză în cele două meciuri disputate în grupele UEFA Conference League. A fost 0-5 atât în tur, cât și în retur. Viitorul lui „Dicanio” pe banca roș-albaștrilor a devenit principalul subiect de discuție după înfrângerile-șoc din Europa.

Reclamă
Reclamă

Nicolae Dică a declarat la conferința de presă că nu se teme de o posibilă demitere.

„Nu mă tem. Când se va decide acest lucru, vom sta de vorbă!”, a fost răspunsul lui Nicolae Dică, după FCSB – Silkeborg 0-5.

Între timp, Gigi Becali pregătește „terenul” în cazul în care va decide, în cele din urmă, să încheie colaborarea cu Dică. Potrivit Fanatik, Marius Croitoru este principala variantă luată în calcul de latifundiarul din Pipera pentru banca FCSB-ului.

Reclamă

Croitoru a devenit liber de contract în această săptămână, după despărțirea de FC U Craiova 1948. Patronul FCSB-ului a avut cuvinte de laudă la adresa lui Croitoru în trecut, datorită stilului său ofensiv.

Finanțatorul roș-albaștrilor a declarat în repetate rânduri că își dorește o echipă care să aibă posesia și să atace în mod continuu. Și, în viziunea lui Gigi Becali, Marius Croitoru îndeplinește criteriile respective.

Mihai Stoica, impresionat de Marius Croitoru

La rândul său, Mihai Stoica s-a arătat impresionat de calitatea de scouter a lui Croitoru:

„La Craiova nu ştiu cine a adus jucători. La Botoșani îi aducea Croitoru, a dat multe lovituri. M-am ocupat ani de zile de asta. În momentul în care din 10 jucători nimereşti trei, e bine, dacă nimereşti şapte, e fantastic, iar el îi cam nimerea.

Doar la Croitoru îi vezi pasându-i în careul advers, echipa lui joacă fotbal. Şi l-a pierdut pe Compagno, care era extrem de important”, a spus, recent, Marius Croitoru.

Gigi Becali va avea însă concurență pentru semnătura lui Marius Croitoru. Ieri, Valeriu Iftime a dezvăluit că va discuta cu tehnicianul de 41 de ani, care a mai antrenat FC Botoșani în perioada 2019-2022.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 5 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și