Închide meniul

Gigi Becali, afacere uriaşă cu Dan Şucu: „Câştig multe milioane pe viitor!”

Publicat: 25 noiembrie 2022, 19:08

Reclamă
Gigi Becali, afacere uriaşă cu Dan Şucu: „Câştig multe milioane pe viitor!

Dan Şucu, reacţie vehementă după ce Becali i-a dat mesaje noaptea lui Horaţiu Feşnic

Colaj Hepta

Gigi Becali, afacere uriaşă cu Dan Şucu. Patronul de la FCSB spune că este chiar partener de afaceri cu Şucu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a dezvăluit că Dan Şucu l-a ajutat să câştige multe milioane de euro, pe care patronul de la FCSB speră să le obţină în viitor.

Gigi Becali, afacere uriaşă cu Dan Şucu

Eu știu așa: eu sunt prieten cu Șucu, adică am făcut o afacere, nu prea mare, acolo ce am făcut. Am cumpărat un teren împreună, am câștigat, nu știu, pe acolo… Am rămas și cu un teren care costă câteva milioane. Afacerea pe care am făcut-o cu el îmi facilitează mie să câștig multe milioane pe viitor. Ce am făcut, am lăsat un drum ca să valorificăm dublu terenurile noastre. Un drum mare, de 21 de metri„, a spus Gigi Becali la sport.ro.

Gigi Becali a anunţat în ce condiţii îl lasă pe Florinel Coman la Rapid

Gigi Becali a dezvăluit în ce condiţii poate ajunge Florinel Coman la Rapid. Patronul lui FCSB este dispus să negocieze cu Dan Şucu transferul atacantului de 24 de ani, care are o cotă de piaţă de 3 milioane de euro.

Mutu dă banii? Şi eu pot să ascult de dorinţele lui Pintilii şi lui Meme, dar când vreau un jucător eu decid. Dacă mă sună Şucu, eu vorbesc cu el. Cu mine negociază cine dă banii. Are 50% din acţiuni.

Reclamă

Cu restul nu vorbesc, nu ştiu ce avere are Angelescu. Mă uit pe internet să văd ce avere are. Nu pot să spun un preţ acum pentru Florinel pentru că nu are preţ. Trebuie să mai aştept puţin. Nu am cum să cer acum nişte bani cu el. E ca o maşină… trebuie să îi pun bujiile„, a declarat Gigi Becali pentru sursa mai sus citată.

Reacţia lui Dan Şucu despre transferurile lui Coman şi Alibec la Rapid

Reacţia lui Dan Şucu despre transferurile lui Coman şi Alibec la Rapid. Patronul Rapidului a reacţionat imediat după ce Gigi Becali i-a transmis să îl sune dacă îl vrea pe Coman. Dan Şucu s-a ferit să dea un răspuns concret, însă a precizat că „există bani pentru ceva ce justifică”. Mutu a recunoscut că s-a vorbit despre Florinel Coman, dar şi că Hagi i-a transmis că Alibec ar fi portrivit la Rapid.

Bani există. Există bani pentru o oportunitate care justifică„, a spus Dan Şucu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 0-0. Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu Vezi toate știrile
Citește și