Închide meniul

Gigi Becali s-a trezit cu conturile blocate şi i-a făcut plângere penală lui Florin Talpan: „Acum scăpăm definitiv de el!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 octombrie 2023, 21:25

Reclamă
Gigi Becali s-a trezit cu conturile blocate şi i-a făcut plângere penală lui Florin Talpan: „Acum scăpăm definitiv de el!

Gigi Becali s-a trezit cu conturile blocate şi i-a făcut plângere penală lui Florin Talpan

Florin Talpan este în "război" cu Gigi Becali / Colaj AntenaSport/Profimediaimages

Gigi Becali anunţă că s-a trezit cu conturile blocate şi i-a făcut plângere penală lui Florin Talpan. Patronul FCSB-ului continuă „războiul” cu juristul CSA Steaua şi anunţă că e pregătit să îi dea lovitura de graţie rivalului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera cere ca Florin Talpan să fie dat afară din MApN. L-a acuzat pe înşelăciune pe juristul clubului Armatei şi se aşteaptă să se lase cu o condamnare.

Gigi Becali i-a făcut plângere penală lui Florin Talpan

Gigi Becali e convins că Florin Talpan nu are cum să scape de acuzaţii. Omul de afaceri a explicat ce s-a întâmplat.

I-am făcut plângere penală, cred că scăpăm de el. Să vezi ce a făcut nenea Talpan. Nenea Talpan, la Curtea de Apel, i-a dat 30.000 de euro, calomnie, ce l-am calomniat. El a venit și a executat, prin executor 30.000 de euro.

Mă duc la Curtea Supremă, Curtea Supremă spune numai 5000 trebuie să-i dea. Anulează hotărârea de 30.000 și să îi dea doar 5000. Curtea Supremă nu s-a pronunțat și că a luat 30.000. S-a pronunțat doar pe 5000, cât trebuie să primească el.

Reclamă

Eu mă duc și cer să îmi dea 25.000 de euro înapoi, că a luat 30.000. El se duce cu hotărârea de la Curtea Supremă în care spune că trebuie să îi dea doar 5000, nu 30.000, și o pune în executare și p-aia ca și cum n-ar fi luat deloc.

Și vine executorul judecătoresc, îmi blochează mie conturile și când am vrut să fac o plată de 100.000 de mii de euro, cică nu pot că s-au blocat 5000 de euro. Am vorbit cu executorul judecătoresc și cică nenea Talpan a pus executare pe 5000. El în loc să dea 25.000, el a mai executat încă 5000. A pus executare de două ori.

E înșelăciune asta. I-am făcut plângere la parchetul militar. Acum scăpăm definitiv de el. O chestiune din asta nu poate să facă un om întreg la minte. Pentru mine nu contează 5000, dar ca gest. Cum să lași un om, jurist, la MApN, care face așa ceva. Înseamnă că trebuie să ne retragem ca țară, dacă avem un jurist din ăsta.

Reclamă 4 / 0/3

E plângere penală și în mod normal trebuie să îl condamne. E plângere penală. Eu l-am iertat de acum, dar vreau să scap de el. Nu se poate în instituțiile statului român să existe un asemenea om„, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Gigi Becali şi Florin Talpan se luptă în instanţă şi în procesul pentru palmares. Patronul FCSB-ului a anunţat că este aproape de a obţine anularea mărcii pe care „militarii” o folosesc pentru echipa de fotbal.

Helmut Duckadam, verdict dur pentru Florin Talpan

Helmut Duckadam a avut un verdict dur pentru Florin Talpan, în scandalul dintre FCSB şi CSA Steaua. Fostul portar consideră că în ciuda eforturilor depuse de juristul „militarilor”, trupa lui Gigi Becali este adevărata Steaua.

Duckadam a declarat că Florin Talpan poate chiar să le ia şi palamresul roş-albaştrilor lui Gigi Becali, însă adevărata Steaua va rămâne FCSB. „Eroul de la Sevilla” a mai declarat că nici fanii care merg la meciuri în Ghencea nu asimilează echipa armatei ca fiind continuatoarea echipei care a câştigat Cupa Campionilor Europeni, în 1986.

FCSB este continuatoarea. În momentul în care am venit, în 2010, la București, eu am venit la Steaua. Că între timp s-a schimbat denumirea, anumite hotărâri judecătorești ca să se schimbe denumirea echipei… Sigur, nu influențează atât de tare pe cei care au ținut cu Steaua în trecut, pentru că ea este continuatoarea, ea este echipa care a continuat tradiția. Acum, că cupele și palmaresul ar fi rămas la CSA, la club, e mai puțin important, zic eu.

(n.r. Florin Talpan vrea să le ia celor de la FCSB chiar și palmaresul de după 2003) Și ce face cu el? Ce face cu el? Ce face cu palmaresul? FCSB rămâne Steaua. Poate să le ia și sigla, poate să le ia toate… În Ghencea, sigur, sunt mai puțini spectatori pentru că acolo merge galeria. Prea puțini oameni merg pe stadionul din Ghencea deoarece nu pot să asimileze acea echipă cu Steaua chiar dacă joacă la Clubul Armatei. Și d-aia zic, poate să le ia ce vrea celor de la FCSB, pentru că cei care au ținut cu Steaua și o iubesc în continuare…

Eu de multe ori m-am mirat, vă spun sincer, au fost atâtea probleme și aici la FCSB și cu implicarea domnului Becali poate de prea multe ori, și altele, și totuși spectatorii au rămas lângă această echipă. 42 de mii de spectatori cu CFR, chiar m-a surprins acest lucru! Și se vede, oriunde merg în țară, stadioanele sunt pline”, a declarat Helmut Duckadam, conform prosport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” Vezi toate știrile
Citește și