Închide meniul

Gigi Becali, prădat de hoţi prin „metoda portbagajul”. Poliţia a intervenit şi i-a prins în timp record

Publicat: 7 noiembrie 2022, 16:24

Gigi Becali, prădat de hoţi prin „metoda portbagajul. Poliţia a intervenit şi i-a prins în timp record

Gigi Becali, prădat de hoţi

Gigi Becali, în timpul unui interviu / AS.ro

  • Gigi Becali, prădat de hoţi prin „metoda portbagajul”
  • Patronul de la FCSB a avut o surpriză neplăcută la finalul săptămânii trecute

Gigi Becali, prădat de hoţi prin „metoda portbagajul”. Patronul de la FCSB a avut o surpriză neplăcută la finalul săptămânii trecute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Doi hoţi au furat 3 oi de la turma pe care milionarul o are în Pipera. Gigi Becali a fost alertat de ciobanul de la turmă, care a fost şi cel care a sunat la 112 după ce a descoperit dispariţia mioarelor.

Poliţia a reuşit să îi prindă rapid pe cei 2 hoţi. Este vorba de 2 tineri de 17, respectiv 22 de ani. După primele cercetări, tânărul care se afla la volan nu avea permis de conducere. Prejudiciul estimat la 1.500 de euro încă nu a fost recuperat.

Reclamă

Gigi Becali, prădat de hoţi prin „metoda portbagajul”. Anunţul făcut de Poliţie

„La data de 5 noiembrie a.c., în jurul orei 13:16, polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că, la data de 4 noiembrie a.c., în intervalul orar 15:00-15:30, i-au fost sustrase 3 ovine ce se aflau la pășunat, pe un teren extravilan, din apropierea Bd. Pipera- Voluntari, județul Ilfov.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Voluntari, care au efectuat activitățile de cercetare a locului faptei”, anunţă, printr-un comunicat, Poliția Ilfov, conform digisport.ro.

Reclamă

„La data de 05 noiembrie a.c., în jurul orei 20:30, polițiștii din Voluntari au identificat și depistat în trafic autoturismul folosit la comiterea faptei reclamate, în interiorul căruia se aflau doi tineri, în vârstă de 17 și respectiv 22 de ani, iar în urma verificărilor efectuate s-a constat faptul că tânărul care se afla la volan nu poseda permis de conducere”, au mai anunţat cei de la Inspectoratul de Poliţie Judeţeană Ilfov.

Gigi Becali, fanul laptelui şi brânzei de oaie

”Eu beau numai lapte de oaie și de capră. Mănânc numai grătar de miel, cotlete de miel și numai forță am. În plus, am și o grădină cu legume și pomi fructiferi. Până la urmă tot la pământ ajungi. Mâncăm electronice, computere? Nu, tot la pământ ajungi. Nu cultivi, nu mănânci.

Eu, când sunt supărat, mă retrag între oile mele și mă liniștesc”, spunea Becali, în 2009.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!