Închide meniul

Gigi Becali, prima reacţie după ce a aflat verdictul în procesul în care era acuzat de fraudă la vot

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 noiembrie 2023, 12:27

Reclamă
Gigi Becali, prima reacţie după ce a aflat verdictul în procesul în care era acuzat de fraudă la vot

Gigi Becali, prima reacţie după ce a aflat verdictul în procesul în care era acuzat de fraudă la vot

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia Images

Gigi Becali a avut prima reacţie după ce a primit verdictul în procesul în care era acuzat de fraudă la vot, la Referendumul pentru redefinirea familiei. Patronul FCSB-ului risca să ajungă din nou după gratii pentru că şi-a exercitat ilegal dreptul la vot în octombrie 2018.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Milionarul român a scăpat de griji. De patru ani au avut nevoie procurorii pentru a întocmi dosarul, astfel că fapta de care era acuzat omul de afaceri s-a prescris în luna octombrie.

Gigi Becali a avut prima reacţie după ce a aflat verdictul în procesul în care era acuzat de fraudă la vot

Becali a recunoscut că este fericit că judecătorul a hotărât să pună capăt procesului. Totuşi, decizia nu este definitivă şi poate fi atacată.

E o veste foarte bună pe care am primit-o în dimineața asta și mă bucur că a încetat procesul penal. Oricum, era o prostie. Mă refer in primul rând la cum a fost construit acest dosar împotriva mea, iar alte comentarii nu vreau să mai fac”, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

A fost făcută publică soluţia în procesul în care Gigi Becali a fost trimis în judecată pentru că a votat la Referendum.

Reclamă

Completul pentru dezlegarea unui chestiuni de drept în materie penală, încetează procesul penal cu privire la inculpatul Becali George, trimis în judecată pentru fraudă la vot, în stare de recidivă, prev. de art. 387 alin. 1 lit. a C.p., cu aplic. art. 41 alin. 1 C.p, ca urmare a intervenției prescripției răspunderii penale(faptă din 06.10.2018).

În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunțată la data de 15.11.2023 prin punerea prezentei hotărâri la dispoziția inculpatului şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanței„, se arată în hotărârea instanţei

Dosar penal după accidentul în care Gigi Becali s-a ales cu o coastă fisurată

S-a deschis un dosar penal după accidentul în care Gigi Becali s-a ales cu o coastă fisurată, după ce a ajuns cu bolidul lui de 500.000 de euro într-un şanţ. IPJ Ilfov a venit cu un comunicat în care a venit cu precizări.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a fost testat cu aparatele alcooltest şi drugtest, ambele rezultate fiind negative.

La data de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 01:10, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o unitate spitalicească din Bucureşti, cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 00:10, la unitatea medicală respectivă s-a prezentat un bărbat, care a declarat că a fost victima unui accident rutier, produs la data de 12 noiembrie a.c. pe DNCB, km 13 + 500 Dobroeşti”, a transmis, luni, IPJ Ilfov, potrivit news.ro.

Poliţiştii din Pantelimon s-au deplasat la acel spital, pentru continuarea cercetărilor, şi au identificat victima, un bărbat în vârstă de 65 de ani.

Din primele cercetări a rezultat faptul că bărbatul respectiv ar fi fost conducătorul autoturismului implicat în evenimentul rutier din data de 12 noiembrie a.c., produs pe DNCB la km 13+500 în zona localităţii Dobroeşti. În cauză conducătorul auto a fost testat cu aparatele din dotare, în vederea depistării prezenţei în organism a alcoolului şi a substanţelor psihoactive, rezultatele fiind negative”, a precizat sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și