Închide meniul
Foto

Super-bolidul de 500.000 de euro al lui Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Imagini incredibile

Bogdan Stănescu Publicat: 12 noiembrie 2023, 13:46

Reclamă
Super-bolidul de 500.000 de euro al lui Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Imagini incredibile

Super-bolidul de 500.000 de euro al lui Gigi Becali, implicat într-un accident

Imagini cu Rolls-ul lui Gigi Becali după accidentul rutier / AntenaSport

Super-bolidul de 500.000 de euro al lui Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutier! Rolls-Royce-ul lui Gigi Becali a fost avariat serios în incidentul rutier în care s-a crezut că a fost implicat Ionuţ Luţu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Informaţiile iniţiale erau că Ionuț Luțu se afla la volanul bolidului şi că a încercat să evite o altă mașină care venea de pe contrasens. Gigi Becali a declarat ulterior că el se afla la volan şi l-a chemat pe Luţu să ia maşina, pe care a abandonat-o în şanţ.

Super-bolidul de 500.000 de euro al lui Gigi Becali, implicat într-un accident rutier!

Poliţia a venit la locul accidentului după incidentul rutier, fiind chemată printr-un apel dat de pe telefonul lui Gigi Becali.

La finalul lunii septembrie a acestui an, Gigi Becali a fost implicat într-un alt accident rutier. Becali a avut o reacţie surprinzătoare după acel incident rutier, susţinând că nu a simţit niciun impact.

Gigi Becali declara că nu va face nici înţelegere amiabilă cu femeia care l-a lovit din spate, în trafic. Acesta a negat că s-ar fi produs vreo atingere, însă imaginile surprinse de martori spun cu totul altceva.

Reclamă

Latifundiarul din Pipera a precizat că aştepta la stop în momentul în care s-a întâmplat totul şi a mai declarat că bolidul său de lux nu a suferit nicio zgârietură.

„Maşina nu avea nimic”

„Eu eram la stop cum ar veni şi ea a vrut să vadă dacă s-a întâmplat ceva. Ea a zis că a simţit că m-a atins, dar eu n-am simţit. M-am dat jos, nu avea nimic nici maşina ei, nici a mea. Maşina nu avea nimic.

M-a recunoscut fata. Au început toţi să filmeze pe acolo, că au crezut că s-a întâmplat ceva, dar nu s-a întâmplat nimic. Ce amiabilă, înţelegere pe ce? N-am simţit că s-a atins ceva, a crezut ea că s-a atins de bara mea, că simţeam şi eu aşa, nu?

Reclamă 4 / 0/3

Aşa poţi să filmezi orice, dar unde e accidentul? Dacă n-are nicio zgârietură maşina, unde e accidentul?”, a declarat Gigi Becali, conform antena3.ro.

Gigi Becali a apărut desculţ într-o benzinărie din România

Gigi Becali a apărut desculţ într-o benzinărie din România şi a avut o apariţie uluitoare. Patronul de la FCSB a apărut desculţ într-o benzinărie din România, iar imaginea a devenit virală.

Gigi Becali continuă să surprindă la fiecare apariţie publică. Patronul de la FCSB a apărut într-o fotografie pe Tik Tok fără încălţăminte într-o benzinărie. Patronul de la FCSB s-a dat jos din maşină pentru a face o fotografie cu un fan.

Imaginea cu patronul de la FCSB desculţ a devenit virală într-un timp scurt şi face senzaţie pe reţelele de socializare.

Averea uriaşă pe care o are Gigi Becali. Topul celor mai bogaţi oameni din fotbalul românesc

  • 1. Gigi Becali 325-425 imobiliare, fotbal;
  • 2. Dan Șucu 135-145 mobilă, presă, fotbal;
  • 3. Nicolae Badea 87-93 IT, retail, fotbal;
  • 4. Vladimir Cohn 65-70 hârtie, fotbal, imobiliare;
  • 5. Cosmin Olărioiu 46-50 fotbal, HoReCa;
  • 6. Mircea Lucescu 34-38 fotbal, imobiliare;
  • 7. Gheorghe Hagi 29-35 fotbal, turism;
  • 8. George Țucudean 23-25 mobilă, spa, HoReCa;
  • 9. Valeriu Iftime 22-24 energie, IT, fotbal;
  • 10. Cristi Chivu 22-24 fotbal.

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și