Închide meniul

Gigi Becali, vehement în cazul de dopaj al Simonei Halep: „Ce vină are ea?! Nu trebuia să aibă încredere”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 septembrie 2023, 13:43

Reclamă
Gigi Becali, vehement în cazul de dopaj al Simonei Halep: „Ce vină are ea?! Nu trebuia să aibă încredere

Pe ce post va juca la FCSB noul favorit al lui Gigi Becali

Gigi Becali, patron FCSB / Profimedia

Gigi Becali a avut un discurs vehement în cazul de dopaj al Simonei Halep. Patronul de la FCSB a spus că Simona Halep nu trebuie să aibă încredere în cei din staff.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali e convins că Simaona Halep nu a luat substanţele interzise şi că nu trebuia să aibă încredere în cei din staff. Mai mult, Becali a lansat şi o ipoteză halucinantă.

Gigi Becali, vehement în cazul de dopaj al Simonei Halep

„Nu ea, i-au dat ăia. A avut încredere în ăia. Ce TAS? Dacă i-a dat, ce vină are ea? Ea are vină că nu trebuia să aibă încredere, dar în staff ai încredere. Ce, crezi că ceilalți nu fac la fel? Doar că ăia sunt mai deștepți, toate lumea face, dar au doctori mari, specialiști. Substanțe care nu ies în sânge sau care dispar. Mai ales unde sunt mulți bani!”, a spus Gigi Becali despre cazul Simonei Halep.

Simona Halep i-a dezvăluit unui jurnalist american ce are de gând să facă după suspendarea uriaşă primită

Simona Halep i-a dezvăluit unui jurnalist american ce are de gând să facă după suspendarea uriaşă primită. Românca urmează să facă apel la TAS. Simona Halep i-a trimis un mesaj jurnalistului american Jon Wertheim de la Sports Illustrated.

Halep are dreptul să facă apel la TAS și își va exercita acest drept. De-a lungul istoriei, TAS a mai tăiat din pedepsele impuse jucătorilor de tenis, dar are dreptul să mărească pedeapsa în baza dovezilor.

Reclamă

Va fi interesant de văzut dacă ITIA va juca dur și va reitera recomandarea pentru o suspendare de șase ani.

Zilele trecute am primit mesajul acesta din partea lui Halep: ‘Nu voi da înapoi. Vreau să îmi spăl reputația și să mă întorc pe teren’”, a scris jurnalistul american Jon Wertheim despre Simona Halep şi mesajul pe care i l-a trimis aceasta.

Ion Ţiriac, o nouă reacţie furibundă după suspendarea primită de Simona Halep: „N-a avut nevoie să dea cu dreapta mai bine!”

Ion Ţiriac a avut o nouă reacţie furibundă, după suspendarea primită de Simona Halep. Fostul tenismen a sfătuit-o pe româncă să-i dea în judecată pe cei de la ITIA, care i-au acordat pedeapsa maximă de patru ani.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep va face apel la TAS, după suspendarea primită de patru ani. Aceasta este pedeapsa maximă pe care cei de la ITIA o pot acorda unui sportiv, într-un proces de dopaj.

„O dată am sfătuit-o cu ceva şi n-a luat sfatul. Nu-i posibil să ţii un om, să-i distrugi viaţa, nu cariera. Să-i distrugi viaţa, moralitatea şi toată treaba şi după un an, fleosc, îi dau 4 ani repede că ce se întâmplă, dacă cumva…

Dacă aş fi Simona, aş da în judecată federaţia internaţională, aş da în judecată pe cei care au suspendat-o. IŢIA, itima, i-aş da în judecată nu pentru un milion, cum spune presa azi. Când cineva îţi distruge viaţa… E vorba de 100 de milioane, nu de 1 milion.

Eu în locul Simonei aş face-o, începând cu federaţia internaţională, IŢIA, mitia, WADA, cu cel care mi-a dat asta. Şi e foarte important, cine mi-a dat-o? Că ea nu s-a dus la farmacie. Cum dracului vineri a fost negativă şi după 72 ore pozitivă cu 000,1?

Bag mâna în foc şi acum că Simona Halep la 31 ani n-a avut niciun fel de intenţie sau nevoie de ceva în plus ca să dea cu dreapta mai bine”, a declarat Ion Ţiriac, conform orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
Vezi toate știrile
Citește și