Închide meniul

Ion Ţiriac, o nouă reacţie furibundă după suspendarea primită de Simona Halep: „N-a avut nevoie să dea cu dreapta mai bine!”

Viviana Moraru Publicat: 23 septembrie 2023, 17:05

Reclamă
Ion Ţiriac, o nouă reacţie furibundă după suspendarea primită de Simona Halep: „N-a avut nevoie să dea cu dreapta mai bine!

Ion Ţiriac a şocat în faţa a sute de oameni!

Ion Ţiriac, în timpul unui meci / Profimedia Images

Ion Ţiriac a avut o nouă reacţie furibundă, după suspendarea primită de Simona Halep. Fostul tenismen a sfătuit-o pe româncă să-i dea în judecată pe cei de la ITIA, care i-au acordat pedeapsa maximă de patru ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep va face apel la TAS, după suspendarea primită de patru ani. Aceasta este pedeapsa maximă pe care cei de la ITIA o pot acorda unui sportiv, într-un proces de dopaj.

Ion Ţiriac, o nouă reacţie furibundă după suspendarea primită de Simona Halep

Ion Ţiriac a avut un discurs fără menajamente, despre situaţia Simonei Halep. Fostul tenismen nu înţelege cum românca a fost depistată dopată, şi „bagă mână în foc” pentru nevinovăţia acesteia.

De asemenea, Ion Ţiriac a mai declarat că suspendarea de patru ani îi distruge viaţa Simonei Halep, pe care o sfătuieşte să ia măsuri drastice împotriva celor de la ITIA, şi să meargă chiar până în instanţă.

„O dată am sfătuit-o cu ceva şi n-a luat sfatul. Nu-i posibil să ţii un om, să-i distrugi viaţa, nu cariera. Să-i distrugi viaţa, moralitatea şi toată treaba şi după un an, fleosc, îi dau 4 ani repede că ce se întâmplă, dacă cumva…

Reclamă

Dacă aş fi Simona, aş da în judecată federaţia internaţională, aş da în judecată pe cei care au suspendat-o. IŢIA, itima, i-aş da în judecată nu pentru un milion, cum spune presa azi. Când cineva îţi distruge viaţa… E vorba de 100 de milioane, nu de 1 milion.

Eu în locul Simonei aş face-o, începând cu federaţia internaţională, IŢIA, mitia, WADA, cu cel care mi-a dat asta. Şi e foarte important, cine mi-a dat-o? Că ea nu s-a dus la farmacie. Cum dracului vineri a fost negativă şi după 72 ore pozitivă cu 000,1?

Bag mâna în foc şi acum că Simona Halep la 31 ani n-a avut niciun fel de intenţie sau nevoie de ceva în plus ca să dea cu dreapta mai bine”, a declarat Ion Ţiriac, conform orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep poate primi o suspendare mai mare de patru ani la TAS

Simona Halep poate primi o suspendare mai mare de patru ani la TAS. Un expert în cazuri de dopaj a lansat un scenariu sumbru, după ce românca a decis să conteste decizia celor de la ITIA. Richard Ings, un fost şef al programului de antidoping al ATP, a dezvăluit ce o aşteaptă pe Halep la Tribunalul de la Lausanne.

Richard Ings a dezvăluit că procesul Simonei Halep va fi reluat de la zero la TAS, şi românca va putea fi judecată diferit, în încercarea de a dovedi faptul că nu a consumat în mod voit Roxadustat.

„Bazându-mă pe decizia detaliată, a fost norocoasă că a primit o suspendare de doar patru ani.

Acolo (n.r. la TAS), cazul va fi reaudiat, o judecată diferită este posibilă, inclusiv o majorare a pedepsei”, a declarat Richard Ings, în podcastul lui David Low.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și