Închide meniul

Grecii de la Panathinaikos, gest fără precedent după moartea tragică a lui George Baldock. Anunţ uriaş pentru familie

Publicat: 15 octombrie 2024, 9:07 / Actualizat: 15 octombrie 2024, 12:08

Reclamă
Grecii de la Panathinaikos, gest fără precedent după moartea tragică a lui George Baldock. Anunţ uriaş pentru familie

Grecii de la Panathinaikos, gest fără precedent după moartea tragică a lui George Baldock. Anunţ uriaş pentru familie

George Baldock, în momentul schimbării sale din timpul derby-ului Panathinaikos - Olympiacos / captura AntenaPLAY

Grecii de la Panathinaikos sunt gata să facă un gest fără precedent după moartea tragică a lui George Baldock. Fotbalistul de 31 de ani a fost găsit mort.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa din Grecia susţine că cei de la Panathinaikos sunt gata să onoreze contractul pe care jucătorul l-a semnat vara trecută. George Baldock a semnat un contract valabil pe 3 ani.

Grecii de la Panathinaikos, gest fără precedent după moartea tragică a lui George Baldock

Astfel, familia îndurerată ar putea primi salariul pe care George Baldock l-a negociat în cei 3 ani de contract. Primul meci al celor de la Panathinaikos după moartea fulgerătoare a fundaşului va fi duminică, de la ora 18:00, în deplasarea de la OFI Creta. Partida va fi live în AntenaPLAY.

De asemenea, cei de la Panathinaikos au în plan să organizeze un meci caritabil pentru strângeri de fonduri care vor fi direcţionate către familia lui George Baldock, scrie mirror.co.uk.

George Baldock a murit la 31 de ani. Fotbalistul lui Panathinaikos a fost găsit fără suflare în piscina casei din Glyfada, o suburbie a Atenei, în care locuia. Cu o carieră importantă în Premier League și Championship, Baldock juca în campionatul Greciei din vara anului trecut.

Reclamă
Reclamă

Putem confirma că George a murit. Întreaga familie este șocată de această pierdere teribilă. Cerem presei să ne respecte confidențialitatea în acest moment”, a transmis familia lui George Baldock printr-un comunicat.

Născut în Anglia, George Baldock a jucat în trei meciuri din această ediție din Superliga Greciei, competiție care se vede LIVE în AntenaPLAY. Cu patru zile în urmă, fundașul a fost titular în derby-ul Panathinaikos – Olympiacos, scor 0-0.

Suntem șocați, suntem șocați de pierderea lui George al nostru. Familia lui Panathinaikos deplânge moartea sa prematură. Suntem alături de familia și cei dragi lui George Baldock„, au transmis pe contul de Twitter al clubului Panathinaikos.

Reclamă

Baldock a jucat, de-a lungul carierei, pentru MK Dons, Notrhampton Town, Tamworth, IBV, Oxford United și Sheffield United. Sezonul trecut a bifat 13 prezențe în Premier League! A avut și 12 selecții în naționala Greciei.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:09

Umit Akdag a vorbit despre prima reprezentativă, după golul marcat în România U21 – Elveția U21: „Nu mă așteptam la acest nivel”

22:45

LIVE SCOREScoția – Portugalia și Spania – Serbia se joacă ACUM. Dueluri „de foc” în Nations League! Laporte a marcat pentru iberici

22:36

Daniel Pancu şi-a cerut scuze după ieşirea de la România U21 – Elveţia U21 3-1: „Gestul e incalificabil”! Ce suspendare riscă

22:23

VIDEORăzvan Marin, 4 goluri în 4 meciuri după reușita din Lituania – România! Ce record a stabilit, la echipa națională

22:15

Ianis Stoica, prima reacţie după ce a înscris o „dublă” în România U21 – Elveția U21 3-1: „Nu au mișcat în fața noastră”

21:48

„Lacrimi europene”. Cum au reacţionat jurnaliştii din Elveția după ce România U21 s-a calificat la EURO 2025

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 Programul complet al Marelui Premiu al Statelor Unite! Cursa, duminică, de la 22:00 (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY) 3 Revoluția vitezei la McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu 4 LIVE VIDEOLituania – România 1-2, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Denis Drăguş i-a dus pe „tricolori” în avantaj 5 Scoţienii au anunţat ce se va întâmpla cu Ianis Hagi, la Rangers! Verdictul dat după Cipru – România 0-3 6 Ciprian Tătăruşanu l-a făcut praf pe Helmut Duckadam: „Nu mi-a dat niciun sfat pozitiv!” Acuzaţii dure
Citește și