Închide meniul
Foto

Guvernul şi-a dat acordul! Cum arată noua construcţie de 100 de milioane de euro! „Bijuteria” va avea 10.000 de locuri

Bogdan Stănescu Publicat: 26 februarie 2024, 18:36

Reclamă
Guvernul şi-a dat acordul! Cum arată noua construcţie de 100 de milioane de euro! „Bijuteria” va avea 10.000 de locuri

Cum arată noua construcţie de 100 de milioane de euro!

Aşa va arăta Sala Polivalentă din Iaşi / captură YouTube Primăria Municipiului Iași

Guvernul şi-a dat acordul pentru construcţia sălii polivalente din Iaşi! Iată cum arată noua construcţie de 100 de milioane de euro. Sala va avea o capacitate de 10.000 de locuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fondurile pentru construirea sălii polivalente din Iaşi vor proveni de la bugetul de stat. Construcţia va avea 3 etaje, iar lucrările ar urma să înceapă anul acesta.

Guvernul şi-a dat acordul! Cum arată noua construcţie de 100 de milioane de euro! „Bijuteria” va avea 10.000 de locuri

Se aprobă indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiții ‘Construire Sală Polivalentă, municipiul Iași, județul Iaşi’, conform Planului urbanistic Zonal aprobat prin hotărârea Consiliului local al municipiului Iași nr. 353/29.08.2022, realizat prin Compania Natională de Investiţii ‘C.N.I.’ – S.A., prevăzuţi în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre. Finanțarea obiectivului de investiții prevăzut se face de la bugetul de stat”, se arată în Hotărârea de Guvern.

Noua sală va dispune, printre altele, de o zonă VIP, de o zonă SPA, de un teren de joc, de spații administrative și spații tehnice. Etajul 3 va fi rezervat pentru presă și pentru transmisiunile TV.

Bucureştiul aşteaptă şi el renovarea Sălii Polivalente. Termenul de finalizare a proiectului este 7 februarie 2025. Reabilitarea Sălii Polivalente din Capitală ar urma să coste 12 milioane de euro.

Reclamă

Pas uriaş pentru noul stadion al lui Dinamo! Ultimele detalii despre construirea arenei din Ştefan cel Mare

A fost făcut un pas uriaş pentru noul stadion al lui Dinamo. Ministerul Finanţelor a aprobat investiţia pentru arena „câinilor”, iar proiectul urmează să ajungă pe masa Guvernului.

Dinamo nu a jucat niciun meci pe arena din Ştefan cel Mare, în acest sezon. Stadionul inaugurat în 1951 a ajuns în paragină, în aşteptarea construirii unei noi arene.

Conform prosport.ro, a fost bifat un nou pas spre construirea arenei lui Dinamo. Proiectul a fost avizat de Ministerul Finanţelor şi publicat ulterior în Monitorul Oficial.

Reclamă 4 / 0/3

Investiţia se ridică la suma de peste 170 de milioane de euro, iar sursa menţionată mai sus notează că este doar o formalitate până când se vor demara lucrările.

Noul stadion al lui Dinamo va avea o capacitate de 25.000 de locuri, două parcări, un hotel, spaţiu expoziţional şi amfiteatru.

Mircea Lucescu: „Dinamo are nevoie de un stadion!”

Mircea Lucescu a anunţat cum se poate salva Dinamo, echipă care a ajuns pe ultimul loc al Ligii 1, după eşecul de la Craiova, 1-2 cu FCU. Dacă în ultima perioadă a apărut şi varianta ca Il Luce şi Ion Ţiriac să se implice la clubul din Ştefan cel Mare, marele antrenor român susţine că altfel va renaşte echipa sa de suflet.

”Nu pot să-mi spun părerea, urmăresc cu îngrijorare situația lui Dinamo și îmi dau seama că greșelile care s-au făcut se răsfrâng asupra echipei de astăzi. E nevoie de atenție, de răbdare, de organizare.

Foarte mulți suporteri, care au ajuns la o anumită maturitate și independență financiară, se gândesc la posibilitatea de a fi alături de Dinamo și altfel decât ca suporteri. Dinamo are nevoie de un stadion pentru a avea toată suflarea dinamovistă.

Sunt convins că, atunci când se va anunța că începe construirea stadionului, se va crea o emulație deosebită, mai ales în rândul suporterilor. Sunt multe lucruri de discutat.

Ar trebui ca cei care au condus Dinamo într-o anumită perioadă, când totul era perfect și toți se bucurau de succesul echipei, să se întoarcă. Totul este ciclic, va mai veni un astfel de moment. Vor veni oameni care să știe să conducă acest club. Oameni tineri, entuziaști, iubitori ale culorilor lui Dinamo, vor veni cu siguranță”, a declarat Mircea Lucescu pentru playsport.ro.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și