Închide meniul

Pas uriaş pentru noul stadion al lui Dinamo! Ultimele detalii despre construirea arenei din Ştefan cel Mare

Viviana Moraru Publicat: 8 februarie 2024, 22:22

Reclamă
Pas uriaş pentru noul stadion al lui Dinamo! Ultimele detalii despre construirea arenei din Ştefan cel Mare

Pas uriaş pentru noul stadion al lui Dinamo

Noul stadion Dinamo/ Facebook CS Dinamo

A fost făcut un pas uriaş pentru noul stadion al lui Dinamo. Ministerul Finanţelor a aprobat investiţia pentru arena „câinilor”, iar proiectul urmează să ajungă pe masa Guvernului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo nu a jucat niciun meci pe arena din Ştefan cel Mare, în acest sezon. Stadionul inaugurat în 1951 a ajuns în paragină, în aşteptarea construirii unei noi arene.

Pas uriaş pentru noul stadion al lui Dinamo

Conform prosport.ro, a fost bifat un nou pas spre construirea arenei lui Dinamo. Proiectul a fost avizat de Ministerul Finanţelor, şi urmează să fie publicat în termen de zece zile.

Proiectul va ajunge ulterior şi în ordinea de zi a şedinţei de Guvern, urmând ca ultimul pas să fie reprezentat de aprobarea HG-ului şi publicarea în Monitorul Oficial.

Investiţia se ridică la suma de peste 170 de milioane de euro, iar sursa menţionată mai sus notează că este doar o formalitate până când se vor demara lucrările.

Reclamă

Şi stadionul din Timişoara a primit aviz pozitiv, dar şi Sala Polivalentă din Iaşi. Proiectul arenei de pe Bega urmează să ajungă şi el pe masa Guvernului.

Noul stadion al lui Dinamo va avea o capacitate de 25.000 de locuri, două parcări, un hotel, spaţiu expoziţional şi amfiteatru.

Mircea Lucescu: „Dinamo are nevoie de un stadion!”

Mircea Lucescu a anunţat cum se poate salva Dinamo, echipă care a ajuns pe ultimul loc al Ligii 1, după eşecul de la Craiova, 1-2 cu FCU. Dacă în ultima perioadă a apărut şi varianta ca Il Luce şi Ion Ţiriac să se implice la clubul din Ştefan cel Mare, marele antrenor român susţine că altfel va renaşte echipa sa de suflet.

Reclamă 4 / 0/3

”Nu pot să-mi spun părerea, urmăresc cu îngrijorare situația lui Dinamo și îmi dau seama că greșelile care s-au făcut se răsfrâng asupra echipei de astăzi. E nevoie de atenție, de răbdare, de organizare.

Foarte mulți suporteri, care au ajuns la o anumită maturitate și independență financiară, se gândesc la posibilitatea de a fi alături de Dinamo și altfel decât ca suporteri. Dinamo are nevoie de un stadion pentru a avea toată suflarea dinamovistă.

Sunt convins că, atunci când se va anunța că începe construirea stadionului, se va crea o emulație deosebită, mai ales în rândul suporterilor. Sunt multe lucruri de discutat.

Ar trebui ca cei care au condus Dinamo într-o anumită perioadă, când totul era perfect și toți se bucurau de succesul echipei, să se întoarcă. Totul este ciclic, va mai veni un astfel de moment. Vor veni oameni care să știe să conducă acest club. Oameni tineri, entuziaști, iubitori ale culorilor lui Dinamo, vor veni cu siguranță”, a declarat Mircea Lucescu pentru playsport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și