Închide meniul

Mircea Lucescu a anunţat cum se poate salva Dinamo! „Vor veni oameni care să știe să conducă acest club”

Dan Roșu Publicat: 6 februarie 2024, 11:44

Reclamă
Mircea Lucescu a anunţat cum se poate salva Dinamo! „Vor veni oameni care să știe să conducă acest club

Mircea Lucescu a anunţat cum se poate salva Dinamo

Mircea Lucescu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Mircea Lucescu a anunţat cum se poate salva Dinamo, echipă care a ajuns pe ultimul loc al Ligii 1, după eşecul de la Craiova, 1-2 cu FCU. Dacă în ultima perioadă a apărut şi varianta ca Il Luce şi Ion Ţiriac să se implice la clubul din Ştefan cel Mare, marele antrenor român susţine că altfel va renaşte echipa sa de suflet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucescu a menţionat că momentul în care Dinamo va avea propriul stadion va aduce oamenii importanţi din nou alături de echipă. Arena la care toţi dinamoviştii visează ar putea costa 170 de milioane de euro şi ar urma să aibă o capacitate e 25.000 de locuri.

Mircea Lucescu a anunţat cum se poate salva Dinamo

”Nu pot să-mi spun părerea, urmăresc cu îngrijorare situația lui Dinamo și îmi dau seama că greșelile care s-au făcut se răsfrâng asupra echipei de astăzi. E nevoie de atenție, de răbdare, de organizare.

Foarte mulți suporteri, care au ajuns la o anumită maturitate și independență financiară, se gândesc la posibilitatea de a fi alături de Dinamo și altfel decât ca suporteri. Dinamo are nevoie de un stadion pentru a avea toată suflarea dinamovistă.

Sunt convins că, atunci când se va anunța că începe construirea stadionului, se va crea o emulație deosebită, mai ales în rândul suporterilor. Sunt multe lucruri de discutat.

Reclamă

Ar trebui ca cei care au condus Dinamo într-o anumită perioadă, când totul era perfect și toți se bucurau de succesul echipei, să se întoarcă. Totul este ciclic, va mai veni un astfel de moment. Vor veni oameni care să știe să conducă acest club. Oameni tineri, entuziaști, iubitori ale culorilor lui Dinamo, vor veni cu siguranță”, a declarat Mircea Lucescu pentru playsport.ro.

Anunţ uriaş despre Mircea Lucescu: „Va ajunge la Dinamo”

Pe de altă parte, cu câteva zile în urmă, un alt mare dinamovist, Florin Prunea, făcea un anunţ extrem de important: Mircea Lucescu va ajunge la Dinamo! Prunea a mai declarat că Ion Ţiriac ar urma să-l însoţească pe Mircea Lucescu.

„Eu zic că nea Mircea va ajunge la Dinamo, vă zic eu. Ori în calitate de preşedinte, ori manager sau chiar manager-antrenor, de ce nu. L-aş dori şi pe domnul Ţiriac, este dinamovist şi el. Dar nea Mircea sunt convins că viitorul lui este legat de Dinamo, orice ar zice unii sau alţii.

Reclamă 4 / 0/3

O retrogradare nu înseamnă moartea unui club. Este o situaţie grea, dar nu moare, o iei de la început. S-a mai promovat o dată, a fost o minune. Mie mi-e greu, am crescut acolo, nu îmi place să mă obişnuiesc cu Divizia B.

Nu este o tragedie retrogradarea, dar nu este ok ca un club mare cum e Dinamo să se obişnuiască cu retrogradarea. Ăsta nu este Dinamo, ştie toată lumea asta. Dinamo este reprezentat de suporteri, de istorie. Se vede acum cât de greu este acest tricou.

Fanii sunt alături până în ultimul moment, ei mai cred. Sper să nu se întoarcă împotriva echipei. Ar fi o greşeală”, a declarat Florin Prunea.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și