Închide meniul

Ianis Hagi face senzaţie pe terenul de baschet! L-a făcut atent chiar şi pe marele Stephen Curry

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 iunie 2022, 19:50

Ianis Hagi face senzaţie pe terenul de baschet! L-a făcut atent chiar şi pe marele Stephen Curry

Ianis Hagi face senzaţie pe terenul de baschet

Ianis Hagi Instagram

Ianis Hagi (23 ani) face senzaţie pe terenul de baschet. Aflat în plină recuperare după accidentare, fotbalistul lui Rangers a făcut show total cu Nicolas Popescu. Internaţionalul român l-a făcut atent chiar şi pe marele Stephen Curry, după ce a reuşit un coş spectaculos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi continuă procesul de recuperare după accidentarea horror suferită la ligamentele genunchiului. Mijlocașul român a avut nevoie de intervenție chirurgicală, în urma căreia a rămas cu o cicatrice pe partea laterală a piciorului.

Ianis Hagi face senzaţie pe terenul de baschet

Ianis Hagi nu stă departe de sport, nici când este accidentat. Internaţionalul român nu poate juca încă fotbal, motiv pentru care a schimbat sportul. Fiul „Regelui” a jucat baschet, unde a arătat că nu este începător. Alături de internaţionalul român a fost Nicolas Popescu, fiul lui Gică Popescu.

Ianis a făcut senzaţie şi a reuşit câteva coşuri spectaculoase. Acesta a fost atât de mândru încât l-a etichetat pe marele Stephen Curry, proaspăt campion în NBA cu Golden State Warriors, în postare.

EXCLUSIV | Ianis Hagi promite că naționala României va scoate din nou oamenii pe stradă

Ianis Hagi promite că naționala României va scoate din nou oamenii pe stradă, la fel cum a făcut-o pe vremea Generației de Aur. Atunci, tricolorii au participat la patru turnee consecutive, 1994, 1996, 1998 și 2000.

Reclamă

Cele mai mari peformanțe au fost sferturile de finală de la Mondialul din Statele Unite și cele de la Euro 2000, atunci când am terminat pe 2 într-o grupă cu Anglia, Germania și Portugalia.

Ultima participare la un turneul final a fost cea de la Euro 2016, atunci când am scos un singur punct într-o grupă cu Franța, Elveția și Albania.

”Noi am demonstrat-o la tineret, am scos lumea în stradă. Nu am niciun dubiu, vom face asta și la echipa mare. Visez la aceste calificări. Nu mi-a greu să port acest nume, mi-a fost la un moment dat. M-am obișnuit, am acceptat numele, sunt mândru de numele acesta.

Reclamă 4 / 0/3

Poate fi foarte greu, dar dacă îl folosești ca motivație sau ambiție te va ajuta foarte mult. E lucrul care mă trezește zi de zi dimineața și mă face să muncesc din ce în ce mai mult.

Când eram mic, îmi era greu, oamenii mă arătau cu degetul, auzeam chestii din tribună de la părinți. Cred că numele m-a ajutat foarte mult în viață, în termen de motivație. E lucrul care mă face să vreau să devin mai bun”, a spus Ianis Hagi, în exclusivitate pentru Antena Sport, înaintea meciurilor cu Finlanda și Muntenegru.

EXCLUSIV | Ianis Hagi vrea să fie antrenor după ce se retrage

Ianis Hagi se gândește să înceapă o carieră de antrenor după ce își încheie activitatea ca jucător. Deja poartă discuții în acest sens cu Gică Hagi. De când e accidentat, Ianis încearcă să învețe cât mai multe lucruri noi.

Ianis Hagi s-a accidentat la începutul anului și de atunci e într-un proces continuu de recuperare. Fiul „Regelui” e încurajat permanent de Gică Hagi, care poartă discuții cu Ianis și despre antrenorat.

”Mi-a spus de la început că toate lucrurile în viață se întâmplă cu un motiv și că trebuie să privesc partea pozitivă de fiecare dată. Partea pozitivă e că am foarte mult timp liber și pot să învăț foarte multe chestii. Pot să mă dezvolt în alte aspecte unde nu aveam timp.

Mie îmi place antrenoratul. M-aș vedea antrenor la sfârșitul carierei. Am început să analizez meciurile din alte puncte de vedere. Vorbesc cu el despre meciuri din alt unghi. Te contrazici, suntem diferiți. Principiile sunt însă la fel și asta e cel mai important.

El m-a crescut ca fotbalist, mă punea mereu în situații dificile, să scoată ce e mai bun din mine, să fiu cât mai bun. Aveam discuții și încerca să mă împingă să îmi găsesc limitele. Vreau să văd cât de departe pot ajunge și cred că am moștenit-o de la tata, de la părinți”, a spus Ianis Hagi, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă
Recomandări
  • Ianis Hagi face senzaţie pe terenul de baschet
  • L-a făcut atent chiar şi pe marele Stephen Curry

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și