Închide meniul

Igor Surkis a dezvăluit că nu este prieten cu Gigi Becali: „Nu l-am văzut niciodată!”. Ce a spus milionarul ucrainean despre patronul FCSB

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 19 aprilie 2022, 9:42

Igor Surkis a dezvăluit că nu este prieten cu Gigi Becali: „Nu l-am văzut niciodată!. Ce a spus milionarul ucrainean despre patronul FCSB

Igor Surkis a dezvăluit că nu este prieten cu Gigi Becali

Colaj SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Igor Surkis a clarificat situația, spunând că nu este prieten cu Gigi Becali. În presa internațională s-a vehiculat această ipoteză, însă patronul lui Dinamo Kiev a dezmințit totul. Surkis a explicat, la rândul său, de ce a picat amicalul cu FCSB, din cadrul turneului caritabil inițiat de ucraineni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Igor Surkis nu are vreo relație de prietenie cu Gigi Becali. Anunțul a fost făcut chiar de patronul lui Dinamo Kiev. Milionarul ucrainean a explicat că nu l-a întâlnit vreodată pe patronul de la FCSB.

Igor Surkis a spus că nu este prieten cu Gigi Becali: „Nu l-am văzut niciodată”

Surkis a vorbit și despre meciul caritabil dintre FCSB și Dinamo Kiev, care a picat din cauza declarațiilor făcute de Gigi Becali. În locul partidei cu „roș-albaștrii”, formația ucraineană pregătită de Mircea Lucescu va juca împotriva lui CFR Cluj, pe 20 aprilie (21:30). Toți banii adunați vor fi donați către poporul ucrainean, care traversează momente teribile din cauza războiului.

„Se știe deja că jucăm împotriva celor de la CFR Cluj, Borussia Dortmund și Dinamo Zagreb. După declarațiile anti-ucrainene ale președintelui Stelei (n.r.- FCSB), Gigi Becali, am mulțumit clubului că ne-a acceptat echipa într-un moment dificil, dar am anulat imediat întâlnirea.

În locul FCSB-ului, am ales CFR Cluj drept adversari. Mulți scriu că sunt prieten cu Becali, dar nu l-am văzut niciodată. Am prieteni cu acest nume de familie, dar este o simplă coincidență.”, a spus Igor Surkis, citat de sport.ua.

Reclamă

Meciul FCSB – Dinamo Kiev, anulat după declarația făcută de Becali

Meciul amical dintre FCSB și Dinamo Kiev, de pe stadionul Arcul de Triumf, a fost anulat după ce Gigi Becali a făcut declarații controversate despre președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Latifundiarul din Pipera a transmis că acesta ar fi fost susținut în campania electorală de Ihor Kolomoyskyi, cel care ar fi finanțat și grupul Azov, considerat grupare neo-nazistă.

„Vreţi să vă spun ce ştiu eu despre Zelinski? Pe Zelenski l-a pus preşedinte un mare miliardar care are gruparea aia Azov şi el l-a salvat pe Abramovic. Miliardarul i-a spus: <<Eu te-am pus, salvează-l pe Abramovic!>>. Şi l-a sunat pe Biden şi i-a spus să-l salveze. Ăia sunt naziştii… Când spun ei, Putin, că naziştii… naziştii există acolo (n.r. referire la batalionul Azov). Denazificarea aia de vrea să o facă… Este adevărat că miliardarul este evreu. Şi toată lumea se minunează că a făcut gruparea aia Azov, pentru că gruparea aia Azov este nazistă. Ştiu eu că l-a sunat pe Biden şi i-a spus: ”Domnule, iartă-l pe Abramovic”.

Reclamă 4 / 0/3

Iar aia cu otrăvitul este o minciună. Ce otrăvire? Abramovic are o boală de piele şi atâta tot. N-a fost, mă, otrăvit. E vrăjeală, minciună. El are o boală de piele şi nu se bărbiereşte. N-am spus că nu-mi place de Zelenski. Eu v-am spus nişte adevăruri, dar n-am spus că nu-mi place de Zelenski. Bravo lui, a stat şi şi-a riscat viaţa acolo, luptă pentru poporul lui. Eu cred că lui îi este frică de popor, că de-aia nu vrea să cedeze teritorii. Dar cumva el ar fi cedat. Dar cum să nu-mi placă de Zelenski? Şi cui nu-i place de Zelenski la ora asta?”, a declarat Gigi Becali, potrivit romaniatv.net.

Recomandări
  • Igor Surkis a dezvăluit că nu este prieten cu Gigi Becali
  • Ce a spus patronul lui Dinamo Kiev despre amicalul anulat contra FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna Vezi toate știrile
Citește și