Închide meniul
EXCLUSIV

Îi face concurenţă lui Gigi Becali. Gestul uriaş făcut de Neluţu Varga, dezvăluit înainte de CFR Cluj – FCSB: „Acoperim toate costurile de cazare şi masă”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 aprilie 2022, 10:12

Îi face concurenţă lui Gigi Becali. Gestul uriaş făcut de Neluţu Varga, dezvăluit înainte de CFR Cluj – FCSB: „Acoperim toate costurile de cazare şi masă

Neluţu Varga este patronul celor de la CFR Cluj

Gazeta de Cluj

  • Neluţu Varga, gest uriaş pentru refugiaţi
  • Dezvăluirea lui Cristi Balaj

Cristi Balaj, preşedintele celor de la CFR Cluj, a dezvăluit ce geste uriaş a făcut Neluţu Varga, principalul acţionar al campioanei, pentru sute de refugiaţi din Ucraina. Astfel, patronul celor de la CFR Cluj plăteşte cazarea şi masa pentru 500 de refugiaţi din Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Balaj a vorbit şi despre amicalul pe care CFR Cluj îl va disputa cu Dinamo Kiev. Inţial, Dinamo Kiev trebuia să joace un amical cu FCSB, însă clubul ucrainean s-a răzgândit după ce Gigi Becali a făcut mai multe declaraţii despre Volodimir Zelenski.

Cristi Balaj: „A fost intenţia lor, ne-au contactat

A fost intenţia lor, ne-au contactat. Fiind un meci caritabil, pentru o asemenea cauză nobilă bineînţels că am fost de acord, chiar dacă suntem într-o perioadă grea a campionatului în lupta pentru titlu. Am spus să fim şi noi alături, încă o dată, de refugiaţii care au suferit din cauza războiului din Ucraina.

Reclamă

Neluţu Varga, gest uriaş pentru refugiaţi

Clubul nostru, prin intermediul patronului echipei, ajută aproximativ 500 de refugiaţi vor beneficia de cazare şi masă prin asigurarea unui hotel din Cluj Napoca. Cei care se ocupă de administrarea hotelului sunt cei de la ISU. Noi asigurăm finanţarea şi acoperim toate costurile de cazare şi masă„, a spus Cristi Balaj în exclusivitatea pentru AS.ro.

Gigi Becali, gest uriaș pentru refugiații din Ucraina, la pensiunea din Bucovina!

Gigi Becali a făcut un nou gest uriaș față de refugiații scăpați de calvarul din Ucraina. Patronul de la FCSB i-a adăpostit la pensiunea de lângă mănăstirea din Bucovina.

Reclamă

“Sunt 3-4 maici care se ocupă de refugiații care locuiesc acolo în pensiune. Cazare și mâncare. Ele se ocupă, eu trimit doar bani. Nu știu câți refugiați sunt, întrebați-le pe ele, doar atât… le-am dat telefon și le-am zis ‘Mergeți și luați refugiați și umpleți pensiunea!’.

E o biserică în curtea pensiunii, de aceea am și luat pensiunea respectivă că e biserică acolo. Am cumpărat-o, dar nu am fost, nu am ajuns încă acolo, așa că nu știu să vă spun câți sunt”, a spus Gigi Becali, citat de fanatik.ro.

Măicuțele primesc bani de la Gigi Becali pentru a le cumpăra mâncare refugiaților. Conform sursei citate, ucrainenii au venit cu propriile mașini, alții ajungând cu microbuze. E prima oară când Gigi lasă în pensiune alți oameni, în afară de măicuțe.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”