Închide meniul

Ilie Dumitrescu a dezvăluit cum l-a deranjat pe Gică Hagi chiar de ziua lui: ”Băi, scuze…”

Dan Roșu Publicat: 6 februarie 2023, 8:59

Reclamă

Ilie Dumitrescu a dezvăluit cum l-a deranjat pe Gică Hagi, chiar de ziua ”Regelui”, care a fost ieri, pe 5 februarie. Mister l-a sunat pe fostul său coleg din Generația de Aur chiar când acesta dormea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi și Dumitrescu nu s-au înțeles bine doar pe teren, ci relația lor de prietenie a continuat și după ce și-au agățat ghetele în cui. Chiar și așa, fostul atacant nu a reținut intervalul zilnic în care antrenorul Farului se odihnește.

Ilie Dumitrescu a dezvăluit cum l-a deranjat pe Gică Hagi

”Eu l-am deranjat, era în ora aia în care el doarme la prânz. Nu știu cum nimeresc, dar tot timpul îl sun când doarme, are el o oră. Trebuie să doarmă o oră la prânz. L-am deranjat, mi-a răspuns cu o voce așa… Zic ’băi, scuze, nu am anticipat că dormeai’.”, a povestit Ilie Dumitrescu, citat de digisport.ro.

Relația bună de pe teren, dintre cei doi, a dus la cel mai mare rezultat al naționalei. România a învins Argentina, cu 3-2, în optimile CM 1994, iar Dumitrescu a reușit o dublă și un assist, iar Hagi un gol minunat pe contraatac, finalizarea venind după o pasă primită de la fostul atacant al Stelei.

Gică Hagi, surpriză la conferință, de ziua lui

Gică Hagi a avut parte de o surpriză minunată la conferință, de ziua lui. Jurnaliștii prezenți în sala de conferințe i-au pregătit un tort superb „Regelui”, în ziua în care acesta împlinește frumoasa vârstă de 58 de ani. Hagi s-a arătat extrem de bucuros de cadoul primit și a avut un mesaj special pentru familia și prietenii săi.

Reclamă
Reclamă

Toți jurnaliștii au început să-i cânte „La mulți ani” lui Gică Hagi în momentul în care managerul de la Farul a intrat în sala de conferințe. Ziariștii i-au pregătit „Regelui” un tort, cu mesajul „La mulți ani, Mister!” și ornamentat cu emblema Farului și o minge de fotbal de dimensiuni mari.

Gică Hagi: ”Am o familie frumoasă”

„O zi fericită, e ziua în care m-am născut, le mulțumesc în primul rând părinților mei care m-au adus pe lume. După aceea familiei, am o familie frumoasă, soției și copiilor și tuturor prietenilor.

Când faci fotbal la un nivel foarte mare, ai prieteni foarte mulți. Le mulțumesc tuturor, pe această cale. Toată lumea m-a felicitat și nu au fost puțini. Mă simt bine, sunt sănătos și întotdeauna încărcat, ambițios, motivat să devin mai bun, să fac lucruri mai bune, cu entuziasm mult.

Reclamă

Aici la Constanța am plecat într-un proiect foarte important, unde încercăm să creăm o mentalitate de învingător”, a spus Gică Hagi, de ziua lui, la conferința de presă premergătoare meciului Farul – Universitatea Craiova.

Palmaresul lui Hagi în prima ligă din Romania totalizează 223 meciuri şi 141 goluri, trei titluri de campion şi trei Cupe ale României. De asemenea, Gheorghe Hagi a fost în două rânduri golgheterul României, în sezoanele 1984/1985 şi 1985/1986.

După revoluție a început perioada petrecută în străinătate. Prima experiență a fost în Spania. Hagi a evoluat la Real Madrid (1990-1992, 19 goluri în 64 de meciuri) şi FC Barcelona (1994-1996, 7 goluri în 36 de meciuri). Între Madrid şi Barcelona, Hagi a jucat în Italia, la Brescia (1992-1994).

A urmat o perioadă de glorie în Turcia. Între 1996 şi 2001, Hagi a jucat la Galatasaray Istanbul, alături de care a obţinut patru titluri de campion şi două Cupe ale Turciei, o Cupa UEFA şi Supercupa Europei.

Alături de echipa națională, Hagi a participat la trei ediţii ale Campionarului European (1984, 1996 şi 2000) şi la trei ediţii ale Cupei Mondiale (1990, 1994 şi 1998). La finalul anului 1999, a fost desemnat fotbalistul român al secolului. Este golgheterul all-time al naționalei, alături de Adrian Mutu, ambii înscriind 35 de goluri.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:29

Ce a putut face Vlad Chiricheş pe Arena Naţională, la 30 de minute după FCSB – RFS 4-1, când toată lumea plecase acasă

8:50

Ilie Dumitrescu a remarcat în FCSB – RFS 4-1 un jucător pe care Gigi Becali l-a făcut praf în trecut: „Dă consistenţă jocului”

8:41

La mulţi ani, Simona Halep! Marea noastră campioană împlineşte 33 de ani şi e aproape de revenirea în circuit

8:30

Ce a spus antrenorul lui Tottenham după eliminarea lui Radu Drăguşin din meciul cu Qarabag: „Nu i-am transmis nimic”

7:59

Florin Tănase, reacţie fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Doar trei goluri am văzut, la unul eram pe jos”! Ce a spus de Gigi Becali

7:00

Andreea Dragoman, victorie dramatică la China Smash 2024, competiţie care e live în AntenaPLAY! Ioana Sîngeorzan joacă la 09:30

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 5 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și