Închide meniul

Ilie Dumitrescu și Dan Petrescu au „rupt” complet prietenia: „Împărțeam un sirop de 1 leu, dar în viață uiți momentele de genul!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 4 iulie 2022, 9:45

Ilie Dumitrescu și Dan Petrescu au „rupt complet prietenia: „Împărțeam un sirop de 1 leu, dar în viață uiți momentele de genul!

Scandal între Ilie Dumitrescu și Dan Petrescu

Ilie Dumitrescu, alături de Dan Petrescu, într-un meci pentru naționala României la Mondialul din 1998 / Profimedia

Ilie Dumitrescu și Dan Petrescu aveau o relație de prietenie foarte strânsă, însă lucrurile s-au schimbat odată cu trecerea anilor. Relația dintre cei doi componenți ai „Generației de Aur” s-a răcit extrem de mult, iar „Mister” spune că iremediabil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu a dezvăluit că prietenia cu Dan Petrescu s-a „dezintegrat” în ultimii ani, deși în tinerețe erau foarte apropiați.

Ilie Dumitrescu și Dan Petrescu au „rupt” complet prietenia

Cei doi obișnuiau să împartă frățește până și eugeniile și siropul, însă acele momente au devenit doar o amintire blocată în trecut.

„Mister” a explicat că el și „Bursucul” nici măcar nu își mai scriu mesaje. Totuși, fostul atacant este convins că, dacă s-ar întâlni față în față, ar discuta la fel ca pe vremuri.

„Noi aveam un grup, eu, Hagi, Popescu, Petrescu. Am fost împreună la copii și juniori, mâncam câte o eugenie, împărțeam câte un sirop de 1 leu, de 60, 70 de bani. Îi dădeam lui jumătate, pe cealaltă o luam eu. Dar, în viață, câteodată, uiți că ai petrecut momente de genul ăsta.

Reclamă

O relație de respect a rămas (n.r. – cu Dan Petrescu), dar nu ne dăm mesaje și nu ne mai vorbim și gata! Baftă, sănătate! Sunt convins că dacă mă văd cu el, el se face că uită, eu mă fac că uit și vorbim. Dar, asta e viața”, a spus Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Ilie Dumitrescu și Dan Petrescu au împărțit vestiarul atât la Steaua, cât și la echipa națională. Cei doi au pus umărul la parcursul extraordinar al României la Cupa Mondială din 1994, când „tricolorii” lui Anghel Iordănescu au ajuns până în sferturile de finală.

Momentul în care Anghel Iordănescu l-a făcut să plângă pe Ilie Dumitrescu

Ilie Dumitrescu a dezvăluit că a ieșit „desfigurat” din vestiar, în timp ce toți jucătorii, în frunte cu Gică Hagi, țipau și se încurajau pentru a obține victoria.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult, jucătorilor din „Generația de Aur” li s-a promis câte o mașină pentru un succes cu Țara Galilor. În final, discursul superb al lui Anghel Iordănecu și dorința uriașă a „tricolorilor” și-au pus amprenta.

România a câștigat meciul respectiv, de la Cardiff, cu 2-1, și s-a calificat la Cupa Mondială din 1994 unde a avut parte de un parcurs fabulos, până în sferturile de finală.

„Era pentru calificare mașina. Domnul Păunescu, fratele lui Viorel, ne-a oferit prima. Noi ieșeam din ședința tehnică de la hotel și mergeam spre autocar. În hol, ne-a zis că avem câte un Mercedes dacă ne calificăm. Da, înainte de meciul cu Țara Galilor.

Iordănescu avut un discurs motivațional senzațional, eu am ieșit plângând. De asta spun, că la meciul cu Țara Galilor toți eram motivați. Gică Hagi vorbea peste tot, la masă, în vestiar, pe teren.

După ce a vorbit Iordănescu, toți am țipat pe acolo, să mergem, să jucăm. Aveam o stare așa… Eram desfigurat, până la momentul meciului”, a povestit Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului Vezi toate știrile
Citește și