Închide meniul

„Mă consider sărac!” Ilie Năstase a făcut o declarație uluitoare! Ce a spus „Nasty” despre banii săi

Alex Ioniță Publicat: 10 aprilie 2024, 12:06

Reclamă
„Mă consider sărac! Ilie Năstase a făcut o declarație uluitoare! Ce a spus „Nasty despre banii săi

Ilie Năstase a făcut o declarație uluitoare

Ilie Năstase / Hepta

Ilie Năstase a făcut o declarație uluitoare. Primul număr 1 mondial din istoria tenisului masculin a vorbit despre averea pe care o are.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase a dezvăluit faptul că în țara noastră nu se consideră o vedetă și nici un om bogat.

Ilie Năstase a făcut o declarație uluitoare

Fostul mare tenismen a spus că se poate simți ca o adevărată vedetă doar în străinătate. Ilie Năstase a tratat un subiect sensibil, banii, și a dat de înțeles că nu are o avere atât de mare pe cât crede lumea.

„Eu mă consider o vedetă în străinătate. În România nu mă consider o vedetă. Aici mă consider sărac. Când văd despre ce bani se vorbește, ce sume și milioane… te sperii”, a spus Ilie Năstase, în cadrul unui podcast.

Totodată, Năstase a dezvăluit faptul că nu a fost niciodată preocupat să strângă bani și este de părere că cel mai important lucru este sănătatea.

Reclamă

„Un om bogat este cel care nu se uită la restaurant la prețuri, poate să își ia ce mașină vrea. Dar mai importantă e sănătatea.

Restul lucrurilor sunt niște jucării pe care le obținem cu eforturi și le lăsăm altora să se joace cu ele, atunci când plecăm”, a mai spus fostul mare tenismen.

Motivul pentru care Ilie Năstase a fost jignit incalificabil de un milionar celebru

Motivul pentru care Ilie Năstase a fost jignit incalificabil de un milionar celebru a fost dezvăluit într-o autobiografie.

Reclamă 4 / 0/3

Andre Agassi şi-a publicat autobiografia, „Open”, în noiembrie 2009. Deţinătorul a 8 titluri de Grand Slam, fost lider mondial, a lucat cu J.R. Moehringer, deţinător al unui Premiu Pulitzer, la cartea respectivă.

Andre Agassi s-a destăinuit în cartea respectivă în legătură cu mai multe aspecte controversate ale carierei lui. Unul dintre acestea ar fi chiar faptul că s-a drogat cu cocaină.

Agassi a povestit şi cum a decurs o întâlnire din copilărie cu Ilie Năstase. Tatăl lui Agassi, Mike, care a decedat între timp, a insistat ca fiul său să schimbe câteva mingi cu Ilie Năstase, care era un tenismen în vogă la acea vreme.

Năstase l-a tachinat pe Agassi, iar americanul nu a rămas dator. L-a jignit incalificabil în carte pe fostul mare tenismen român.

„Nasty” l-a poreclit „Snoopy” pe Agassi, iar asta l-a scos din minţi pe cel ce avea să ajungă numărul 1 mondial.

„Îmi vine să-i dau una în nas românului ăsta mare și prost, chiar dacă are cu jumătate de metru și 45 de kilograme mai mult decât mine. Îmi arunc racheta și plec de pe teren. Să te ia naiba, Năstase”, a scris Agassi în autobiografia „Open”.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună Vezi toate știrile
Citește și