Închide meniul
VIDEO

Imagini brutale! O femeie s-a lăsat lovită fără milă pentru bani. Totul a fost filmat

Publicat: 20 ianuarie 2023, 9:34 / Actualizat: 23 iulie 2023, 18:18

Reclamă
Imagini brutale! O femeie s-a lăsat lovită fără milă pentru bani. Totul a fost filmat

Imagini şocante la un concurs de dat palme

Colaj Twitter

O femeie s-a lăsat lovită fără milă pentru bani. Scene brutale la o competiţie de dat palme. O femeie a fost trimisă în „lumea viselor” după ce a primit o lovitură cumplită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Power Slap League este una dintre cele mai controversate competiţii din lume, ce a fost înfiinţată de Dana White, preşedintele UFC.

O femeie s-a lăsat lovită fără milă pentru bani şi a oferit scene şocante

Au fost imagini incredibile la o competiţie a fetelor, în duelul dintre Kortney Olson – Sheena Bathory. Olson a fost făcută KO de adversară după o palmă primită. Aceasta nu a mai putut să se ridice, iar imaginile au fost şocante. Premiile la această competiţie sunt de ordinul miilor de euro. ATENŢIE, URMEAZĂ IMAGINI ŞOCANTE. 

Românul care s-a lăsat desfigurat pentru 5.000 de euro a rupt tăcerea! „Mi-a deformat capul, da”

Sorin Comșa e românul care s-a lăsat desfigurat pentru 5.000 de euro, la concursul de palme organizat de RXF. Sorin Comşa e cel care a câştigat competiţia, dar a ieşit extrem de şifonat din ring.

Reclamă

Totuşi, cec-ul de 5.000 de euro l-a făcut să uite de faptul că are traumatisme. Mai mult, pentru suma potrivită, el este pregătit să participe din nou la dura întrecere.

”N-ai ce face, așa e când nu știi să renunți. Eu știu dacă o să-mi mai revin… Dacă mai concurez? Dacă-s destui bani, da. Am câștigat 5.000 de euro, asta-i situația.

Pot să mănânc, jumătate de gură e bună. Am 100 de kilograme. Nu mă doare, mi-a deformat capul, da. Dacă a meritat? Nu știu dacă a meritat”, a spus Sorin Comșa.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar şi celebrul Conor McGregor a avut un comentariu de făcut pe seama românului. „O tehnică absolut superbă! Felicitări noului campion mondial la categoria grea”, a scris Conor pe Twitter.

Reacţii negative pe seama competiţiei

Competiţia desfăşurată în Capitală a adunat şi o serie de comentarii negative. Imaginile cu participanţi au fost extrem de dure şi pot afecta emoţional.

”Ridicol! Cum poate fi distractiv așa ceva?”, ”Îmi vine să vomit!”, ”Ce prostie, sper să vă închidă cineva”, ”E greșit din toate punctele de vedere”, au scris internauţii, conform digisport.ro. 

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:40 VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45 14:16 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” Vezi toate știrile
Citește și