Închide meniul
Foto

Imagini de senzaţie cu Helmut Duckadam şi soţia lui, cu 20 de ani mai tânără decât el! Au fost la o aniversare spectaculoasă!

Publicat: 17 martie 2024, 17:20

Reclamă
Imagini de senzaţie cu Helmut Duckadam şi soţia lui, cu 20 de ani mai tânără decât el! Au fost la o aniversare spectaculoasă!

Imagini de senzaţie cu Helmut Duckadam şi soţia lui, cu 20 de ani mai tânără decât el!

Helmut Duckadam şi soţia lui (în imaginea din dreapta) s-au distrat de minune la aniversarea unei apropiate / colaj Instagram Helmut Duckadam

Imagini de senzaţie cu Helmut Duckadam şi soţia lui, cu 20 de ani mai tânără decât el! Alexandra Duckadam şi Helmut Duckadam au mers la o zi de naştere spectaculoasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Helmut Duckadam a postat imagini pe contul său de Facebook. Eroul de la Sevilla a precizat că „s-a dansat pe mese” la petrecere.

Imagini de senzaţie cu Helmut Duckadam şi soţia lui, cu 20 de ani mai tânără decât el!

A dat mare petrecere! S-a dansat chiar şi pe mese, iar sărbătorita noastră a demonstrat că vârsta este doar un număr.

La mulţi ani aşa cum îi vrei tu şi ţine-o tot aşa! ❤️”, a scris Helmut Duckadam pe contul de Instagram.

Apropiata lui Helmut Duckadam şi a soţiei sale, Alexandra, a avut o aniversare la care invitaţii, printre care şi soţii Duckadam, s-au distrat de minune.

Reclamă

Actuala soţie a lui Duckadam, Alexandra, i-a fost alături câştigătorului Cupei Campionilor în perioada cea mai grea din viaţă, în care s-a luptat cu grave probleme de sănătate.

Cei doi au împreună o fată, Julieanne, iar Helmut are alţi doi copii, Robert şi Brigitte, din prima căsnicie. Fostul mare portar a divorțat de Ildiko după 27 de ani. Ruptura s-a produs la numai un an după ce s-au mutat în Statele Unite.

Ce mărturisea Helmut Duckadam despre actuala soţie, Alexandra

În 2007 s-a zvonit că Alexandra l-ar fi ales de soţ pe Duckadam pentru situaţia lui financiară. Legendarul portar a ţinut să dea detalii care contrazic această teorie. Cei doi au trăit o perioadă din salariul Alexandrei şi din pensia de 1800 de lei a lui Helmut. Alexandra a fost cea care l-a încurajat în acea perioadă, după nuntă, şi l-a ajutat să treacă peste momentele dificile.

Reclamă 4 / 0/3

„N-aveam nimic. Cel mai grav a fost atunci, în momentul după ce ne-am căsătorit. Tot ce aveam eu în România am dus în America, atunci când am plecat, în 2003. Când m-am însurat cu Alexandra, nu aveam nimic. Trăiam, practic, din salariul ei și din pensia mea mică. La un moment dat, am pierdut și apartamentul din Arad.

A fost o casă naționalizată, o câștigasem eu prin hotărâre definitivă, dar, după zece ani, urmașii urmașilor au câștigat-o la CEDO și m-au dat afară, zbang.

Și m-am dus la mama, că n-aveam unde să mă duc. M-am dus la mama și, practic, pe cea mică, până la un an de zile, am crescut-o la mama. Nu aveam nici furculiță, nici cuțit”, a spus, în trecut, Duckadam, la Antena 1.

Helmut Duckadam a intrat în istoria fotbalului, după ce a apărat toate cele 4 lovituri de departajare în finala Cupei Campionilor Europeni din 1986, câştigată de Steaua contra Barcelonei

Helmut Duckadam a intrat în istoria fotbalului, după acea performanţă unică, apărarea a 4 lovituri de departajare în finala Cupei Campionilor disputată pe 7 mai 1986. Steaua a cucerit atunci Cupa Campionilor Europeni, cea mai mare performanţă din istoria fotbalului românesc. Duckadam a ajuns în Cartea Recordurilor pentru acea reuşită, unică atunci în istoria fotbalului.

A fost 0-0 după timpul regulamentar şi prelungiri, aşa că s-a ajuns la loviturile de departajare. Duckadam le-a apărat penalty-urile tuturor jucătorilor Barcelonei care au executat. De partea cealaltă, Lăcătuş şi Gabi Balint au marcat de la punctul cu var.

Eu m-am dus în poartă, mi-am spus că trebuie să stau în afara careului de 16 metri. Cum e poarta, aici, m-am dus în stânga. M-am pus în fund şi, in momentul în care jucătorul se apropia de minge, m-am lasat pe spate (n.r. lasă capul pe spate). Pur şi simplu mă întindeam pe spate şi mă uitam în sus. Şi auzeam după reacţia tribunelor dacă s-a marcat sau s-a ratat. Nu m-a interesat nimic, nici când am marcat, nici când am ratat, mă concentram doar ce am eu de făcut şi cum să fac să reuşesc să apăr.

Mă uit acum şi văd Barcelona, văd Real Madrid, ce bucurie au în momentul când câştigă Champions League. Noi n-am ştiut să ne bucurăm, poate că nici n-am crezut atât de mult că putem realiza acest lucru. Bine, ne-am dat seama poate după un an-doi ce performanţă am realizat”, mărturisea Helmut Duckadam, citat de digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” Vezi toate știrile
Citește și