Închide meniul
VIDEO

Imagini de senzaţie cu Lionel Messi în Barcelona! Şi-a luat soţia şi a mers la un concert Coldplay

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 mai 2023, 11:56

Imagini de senzaţie cu Lionel Messi în Barcelona! Şi-a luat soţia şi a mers la un concert Coldplay

Lionel Messi a fost prezent la concertul celor de la Coldplay din Barcelona

Colaj Twitter

Imagini de senzaţie cu Lionel Messi în Barcelona. Lionel Messi a fost nominalizat la titlul de cel mai bun jucător din Ligue 1, dar nu a fost la decernarea premiilor de la Paris, ci la Barcelona, un concert al trupei Coldplay.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El a fost înconjurat de prieteni şi familie, inclusiv de foşti coechipieri precum Cesc Fabregas. Messi are contract cu PSG până la finalul sezonului şi cel mai probabil va părăsi Parisul.

Video Imagini de senzaţie cu Messi în Barcelona

Lionel Messi, cel mai titrat jucător din istorie

Lionel Messi a devenit cel mai titrat jucător din istorie după ce a câştigat, matematic, titlul cu PSG. Starul argentinian în vârstă de 35 de ani a şi marcat în remiza cu Strasbourg, scor 1-1, care a încheiat definitiv calculele în Ligue 1. Pentru PSG a fost cel de-al 11-lea trofeu de campioană. Nimeni nu a mai reuşit aşa ceva în Franţa!

Bucuria lui Messi a fost cu atât mai mare cu cât a reuşit o performanţă uriaşă. A câştigat al 43-lea trofeu din cariera de jucător şi a egalat recordul all-time care îi aparţinea chiar unui fost coechipier de la Barcelona, Dani Alves.

Reclamă

PSG a condus cu 1-0 la Strasbourg, prin golul lui Lionel Messi, din minutul 58, iar gazdele au egalat în minutul 78, când a marcat Gameiro, însă cu acest 1-1 parizienii şi-au păstrat titlul de campioni. RC Lens va merge alături de PSG în grupele Ligii Campionilor, în timp ce Olympique Marseille va juca în preliminarile Ligii Campionilor.

Cu golul marcat împotriva celor de la Strasbourg, Messi a spulberat un record care îi aparţinea lui Cristiano Ronaldo. Argentinianul a ajuns la 496 de goluri marcate în 547 de meciuri din cele mai importante cinci campionate ale Europei.

Reclamă 4 / 0/3

Robert Lewandowski îi cere lui Lionel Messi să refuze oferta de 500 de milioane de dolari

Robert Lewandowski îi cere lui Lionel Messi să refuze oferta primită de la Al Hilal, de 500 de milioane de dolari pentru fiecare an de contract. Golgheterul Barcelonei visează să joace alături de starul argentinian pe Camp Nou.

Aş vrea să joc cu el aici! Messi şi-a schimbat stilul în ultimii ani, este mai uşor să evoluezi alături de jucători care înţeleg fotbalul atât de profund precum o face el. Leo gândeşte diferit, se poziţionează diferit pe teren, joacă mingea altfel. Are un simţ unic, cu siguranţă ne-ar fi de mare folos.

Eu sunt mândru de sezonul nostru. Câștigarea campionatului și a Supercupei reprezintă o mare realizare. Acest titlu are un gust diferit de cele câștigate cu Bayern. Și am câștigat opt la rând. Iată-ne în tranziție. Construim ceva nou„, a declarat Robert Lewandowski pentru jurnalistul Tomasz Wlodarczyk, citat de mundodeportivo.com.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și