Închide meniul
VIDEO

Imagini din culise! Lionel Messi: „Ne-am distrat mult la filmări”. Povestea din spatele fotografiei istorice cu Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo

Dan Roșu Publicat: 20 noiembrie 2022, 11:35 / Actualizat: 20 noiembrie 2022, 13:17

Reclamă
Imagini din culise! Lionel Messi: „Ne-am distrat mult la filmări. Povestea din spatele fotografiei istorice cu Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo

Imagini din culise! Lionel Messi: "Ne-am distrat mult la filmări".

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi, faţă în faţă

Povestea din spatele fotografiei istorice cu Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo a fost făcută publică. Celebra Annie Leibovitz a surprins scenele care au dus la poza care a adunat peste 50 de milioane de aprecieri pe Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filmările au fost făcute separat cu cei doi titani, iar fiecare a vorbit în cadrul evenimentului propus de Louis Vuitton despre cea mai importantă victorie din viaţa lor sportivă.

Povestea din spatele fotografiei istorice cu Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo

„A fost atunci când am fost aclamat de fanii Argentinei”, a spus Messi. „Când am câştigat primul titlu pentru naţionala Portugaliei”, a venit şi replica lui Cristiano. Cei doi au primit trofeele de-a lungul timpului în accesorii ale brandului menţionat mai sus.

„A fost senzaţional. E adevărat că ne-am distrat foarte mult în timpul filmărilor”, a recunoscut Messi, care a fost completat de marele său rival. „A fost tare. E un lucru important să fac parte din această familie”.

Reclamă

 

Fotografia secolului cu Cristiano Ronaldo și Lionel Messi a adunat 50 de milioane de aprecieri

Fotografia secolului cu Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, așezați la o tablă șah, a strâns 50 de milioane de aprecieri în timp record.

La doar jumătate de zi după postarea istorică, aprecierile s-au adunat în număr record. Cristiano Ronaldo a strâns, până acum, aproape 28 de milioane de like-uri la fotografia de pe contul său, în timp ce Leo Messi a adunat pe propria pagină 23 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii nu s-au putut abţine, şi au comentat la postarea cu cele două legende ale fotbalului: „Cea mai bună fotografie din toate timpurile”, „Internetul va exploda” sau „Imaginea secolului” au fost doar câteva dintre miile de comentarii adunate la postarea cu CR7 şi Leo Messi.

Cei doi se pregătesc de ultimul Campionat Mondial din cariera lor. Ambii ţintesc trofeul mult râvnit, fiind singurul care le lipseşte dintr-un palmares incredibil.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:43 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă ACUM, live în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar Vezi toate știrile
Citește și