Închide meniul

Fotografia secolului cu Cristiano Ronaldo și Lionel Messi a adunat 50 de milioane de aprecieri în mai puțin de o zi!

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 noiembrie 2022, 8:56

Fotografia secolului cu Cristiano Ronaldo și Lionel Messi a adunat 50 de milioane de aprecieri în mai puțin de o zi!

Imagine spectaculoasă cu Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo / Instagram

Fotografia secolului cu Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, așezați la o tablă șah, a strâns 50 de milioane de aprecieri în timp record.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un brand celebru de accesorii de lux i-a adus pe cei doi mari fotbalişti în acelaşi cadru. Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi au fost surprinşi jucând şah, într-o postare care a făcut încojurul lumii.

Fotografia secolului cu Cristiano Ronaldo și Lionel Messi a adunat 50 de milioane de aprecieri în mai puțin de o zi

La doar jumătate de zi după postarea istorică, aprecierile s-au adunat în număr record. Cristiano Ronaldo a strâns, până acum, aproape 28 de milioane de like-uri la fotografia de pe contul său, în timp ce Leo Messi a adunat pe propria pagină 23 de milioane de euro.

Instagram Cristiano Ronaldo
Instagram Leo Messi

Cristiano Ronaldo şi Leo Messi sunt înfăţişaţi concentrându-se asupra unei table de şah, care este situată chiar pe o geantă din gama brand-ului Louis Vuitton.

Fanii nu s-au putut abţine, şi au comentat la postarea cu cele două legende ale fotbalului: „Cea mai bună fotografie din toate timpurile”„Internetul va exploda” sau „Imaginea secolului” au fost doar câteva dintre miile de comentarii adunate la postarea cu CR7 şi Leo Messi.

Reclamă

Cei doi se pregătesc de ultimul Campionat Mondial din cariera lor. Ambii ţintesc trofeul mult râvnit, fiind singurul care le lipseşte dintr-un palmares incredibil.

Cristiano Ronaldo, elogiu în fața lui Lionel Messi

Cristiano Ronaldo a avut un elogiu în fața lui Lionel Messi. CR7 a avut numai cuvinte de laudă la adresa marelui său rival cu care s-a luptat ani la rând pentru Balonul de Aur. Portughezul a dezvăluit că, dacă va avea ocazia, va ieși la masă cu Messi pentru a discuta ca între prieteni.

Cristiano Ronaldo l-a descris pe Lionel Messi drept „un jucător magic, care face lucruri extraordinare pentru fotbal”.

Reclamă 4 / 0/3

Ronaldo a fost întrebat și despre scenariul fabulos în care el și Messi ar putea deveni coechipieri.

„Un jucător magic, de top! Am împărțit scena timp de 16 ani. Imaginați-vă, 16 ani! Am o relație foarte bună cu el. Nu pot să spun că suntem prieteni în adevăratul sens al cuvântului. Prieten este cel cu care petreci timpul acasă, vorbești la telefon… îl consider mai mult un coechipier.

Este un tip pe care îl respect, pentru modul în care vorbește mereu despre mine. Și soția lui și prietena mea se respectă, amândouă sunt din Argentina. Deci totul e ok.

Ce aș putea să spun despre Messi? Este un om incredibil care face lucruri extraordinare pentru fotbal. El și Zidane sunt cei mai buni jucători pe care i-am văzut. Cu siguranță mi-ar plăcea să luăm masa împreună, îmi place să cunosc oameni noi și să aflu lucruri noi.

(N.r. – Ai vrea să joci cu Messi în aceeși echipă?) Orice este posibil în fotbal. Cu siguranță am vinde o mulțime de tricouri”, a spus Cristiano Ronaldo, potrivit The Sun.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și