Închide meniul
Video

Imagini fabuloase! Gică Hagi s-a întors la şcoala unde a învăţat! Dezvăluire colosală: „Franceza nu o am pusă la punct! Nu am jucat acolo!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 februarie 2023, 17:27 / Actualizat: 2 februarie 2023, 22:44

Imagini fabuloase cu Gică Hagi

Captură AS.ro

  • Gică Hagi s-a întors la şcoala unde a învăţat 
  • Imagini fabuloase cu „Regele” în bancă

Imagini fabuloase! Gică Hagi s-a întors la şcoala unde a învăţat şi s-a întâlnit cu fosta dirigintă, dar şi cu cea care i-a fost profesoară de franceză. Hagi a glumit pe seama cunoştinţelor de limbă franceză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi a făcut o adevărată baie de mulţime şi a fost asaltat de copii pentru poze şi autografe. „Regele” a semnat autografe până l-a durut mâna.

Hagi şi-a adus aminte că nu era şi nici acum nu este bun la franceză şi chiar a glumit pe acest subiect. Hagi şi-a revăzut profesoara de franceză, cât ţi fosta dirigintă.

Reclamă

Gică Hagi s-a întors la şcoala unde a învăţat

O plăcere deosebită să mă întorc de unde am plecat. Am văzut chiar terenul unde am stat cu copiii, unde am dat autografe şi unde am jucat fotbal. A fost o întâlnire plăcută şi cu fostele profesoare. M-am bucurat mult să îmi văd fosta dirigintă, să-mi văd profesoara de franceză, cu toate că nu prea o am cu limba franceză (n.r. – râde). N-am jucat în Franţa„, a spus Hagi, care a fost însoţit la şcoală de Dragoş Nedelcu şi Denis Alibec.

Gică Hagi, bucuros după ce Ianis Hagi a revenit pe teren: „Arată bine! E același jucător creativ!”

Gică Hagi s-a arătat foarte bucuros după ce Ianis Hagi a revenit pe teren. Mijlocașul lui Rangers a jucat primul său meci după un an și 7 zile. Ianis a suferit oa accidentare gravă la ligamentele genunchiului, care l-a ținut departe de fotbal începând din ianuarie 2022.

Reclamă

Ianis Hagi a trecut peste cea mai dificilă perioadă din cariera sa, iar în weekend a fost aruncat în luptă în meciul Rangers – St. Johnstone 2-0.

Gică Hagi a fost alături de fiul său în ultimul an și a așteptat la fel de mult ca el să revină pe teren.

„Regele” a urmărit evoluția lui Ianis Hagi din ultimul meci al lui Rangers și s-a arătat mulțumit de fiul său, pe care l-a descris drept „același jucător creativ”.

Reclamă 4 / 0/3

„Cea mai grea perioadă din viața lui. A trecut-o cu brio, a muncit foarte mult, a avut o accidentare foarte foarte grea. Arată bine, l-am văzut bine, e motivat în teren, chiar a luat și cartonaș galben. Mă bucur pentru el. Să-i meargă, să fie sănătos, să fie pe teren, să revină, să aibă răbdare, pentru că o să aibă nevoie de timp să prindă ritmul și intensitatea jocului.

Dar mi-a plăcut de el, e același jucător creativ, cu pase în față, chiar dacă a mai greșit sau n-a înțeles coechipierul. A pasat între linii, dă pase pentru atacanți, lucrează pentru cei din față”, a spus Gică Hagi, la conferința de presă de după meciul FCSB – Farul 2-3.

Ianis Hagi a avut prima reacţie după ce a revenit pe teren. Mijlocaşul în vârstă de 24 de ani a jucat pentru prima dată după un an şi 7 zile. A intrat în minutul 72 al partidei Rangers – St. Johnstone, scor 2-0, din etapa a 23-a din campionatul Scoţiei.

După 12 luni şi o săptămână, m-am întors!„, a scris internaţionalul român pe contul său de Instagram.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat autocarul echipei lui Xavi! Ce s-a întâmplat 21:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB 20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” 20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş 20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României 20:00 Rafael Nadal a revenit cu victorie în circuitul ATP! Prestaţie de zile mari a spaniolului în primul tur de la Barcelona 19:54 „Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi!
Extra • 15 apr., 20:21
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri”
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova
Liga 1 • 13 apr., 8:47
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova: „Luați-l pe el, e al vostru!”. Anunț ferm despre venirea în Bănie
Gică Hagi s-a descătuşat când a fost întrebat despre jucătorii doriţi de Gigi Becali
Liga 1 • 12 apr., 23:07
„Mihai Popescu şi Louis Munteanu la FCSB?” Gică Hagi s-a descătuşat când a fost întrebat despre jucătorii doriţi de Gigi Becali
FCSB a fost ajutată din nou de Gică Hagi în lupta la titlu
Liga 1 • 12 apr., 22:37
FCSB, ajutată din nou de Gică Hagi în lupta la titlu! Cum poate deveni campioană matematic, etapa viitoare, împotriva Rapidului
Cine e Ionuț Cojocaru, noul star de la echipa lui Gică Hagi
Liga 1 • 12 apr., 21:41
Cine e Ionuț Cojocaru, noul star de la echipa lui Gică Hagi! A marcat de 2 ori într-o repriză în meciul cu Universitatea Craiova