Închide meniul

Jens Lehmann a primit o amendă uriașă după ce a intrat cu drujba peste vecinul său! Problemele nu se termină pentru fostul portar

Alex Ioniță Publicat: 28 septembrie 2024, 16:22

Reclamă
Jens Lehmann a primit o amendă uriașă după ce a intrat cu drujba peste vecinul său! Problemele nu se termină pentru fostul portar

Jens Lehmann a primit o amendă uriașă după ce a intrat cu drujba peste vecinul său!

Profimedia

Jens Lehmann a primit o amendă uriașă după ce a intrat cu drujba peste vecinul său! Fostul mare portar a aflat că are de plătit suma de 135.000 de euro în Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul portar al echipei Arsenal şi al Germaniei a deteriorat garajul vecinului său cu o drujbă. El a fost condamnat de tribunalul din Starnberg, Germania.

Jens Lehmann a primit o amendă uriașă după ce a intrat cu drujba peste vecinul său!

În iulie 2022, Lehmann (54 de ani, 61 de selecţii în naţionala Germaniei) a recunoscut că a deteriorat garajul vecinului său, tăind o grindă cu o drujbă, deoarece îi bloca vederea asupra lacului local, notează news.ro.

Câteva luni mai târziu, Lehmann a tăiat şi cablul de internet al vecinului în vârstă de 91 de ani.

Portarul a fost amendat iniţial cu 420.000 de euro în decembrie 2023 pentru incident, amendă care a fost redusă în urma apelului.

Reclamă
Reclamă

„Domnul Lehmann îşi recunoaşte responsabilitatea. El a ajuns la un acord cu vecinul său”, a relatat presa germană, citându-l pe avocatul lui Lehmann.

În cariera de jucător, Lehmann a fost legitimat la Essen, Schalke, AC Milan, Borussia Dortmund, Arsenal și VfB Stuttgart. A reușit să câștige titluri în Italia (1998/1999 – AC Milan), Germania ( 2001/2002 – Borussia) și Anglia (2002/2003 – Arsenal).

De asemenea, germanul mai are în palmares un FA Cup și o Supercupă a Angliei, dar și o Cupă UEFA și un titlu de campion al ligii secunde din Germania.

Reclamă

La echipa națională a Germaniei a adunat 61 de selecții și a fost convocat la 3 Cupe Mondiale, dar a prins minute doar la competiția din 2006.

Jens Lehmann a fost prins beat la volan! Noi probleme cu legea pentru fostul mare portar

Jens Lehmann a fost prins beat la volan. Fostul mare portar, ajuns la 54 de ani, continuă să aibă probleme cu legea. Presa din Germania a anunţat că acesta a fost oprit în trafic de poliţişti după ce au observat că fostul portar conducea haotic.

Lehmann a fost la Oktoberfest, iar acum a rămas fără permis de conducere. Fostul portar este cercetat pentru că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii l-au oprit pe Lehmann în centrul oraşului Munchen. Ofiţerii au mirosit alcool, iar sueddeutsche.de anunţă că Lehmann ar fi fost atât de beat încât nu a putut sufla în etilotest.

Imediat, lui Lehmann i s-au luat teste de sânge, dar rezultatele nu au sosit încă. Potrivit celor de la Bild, Lehmann ar consumat mai multe beri la Oktoberfest.

Nu sunt primele probleme cu legea ale fostului portar. În trecut el a mai fost amendat pentru conducere agresivă, insulte, dar şi pentru folosirea telefonului mobil în timp ce conducea.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:11

Pep Guardiola, prima reacție după Newcastle – Manchester City 1-1: „Am luat decizii proaste!”

16:59

Carlo Ancelotti a dat cărțile pe față înainte de derby-ul Atletico – Real Madrid! Ce a spus despre absența lui Kylian Mbappe

16:22

Gică Hagi, mesaj despre Constantin Budescu înainte de Gloria Buzău – Farul: „Din aceeaşi categorie!” Ce a spus şi despre Alibec

15:36

Jannik Sinner, prima reacție după ce WADA a cerut suspendarea drastică a liderului ATP: „Sunt foarte surprins!”

15:21

Fabian Caballero, fostul jucător al lui Arsenal, a murit la 46 de ani!

14:39

Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și