Închide meniul
EXCLUSIV

Jose Mourinho vine în România! Reacţia surprinzătoare a lui Gigi Becali despre o întâlnire cu portughezul şi cu Giovanni Becali!

Bogdan Stănescu Publicat: 23 mai 2024, 21:02

Reclamă
Jose Mourinho vine în România! Reacţia surprinzătoare a lui Gigi Becali despre o întâlnire cu portughezul şi cu Giovanni Becali!

Jose Mourinho vine în România! Reacţia surprinzătoare a lui Gigi Becali despre o întâlnire cu portughezul şi cu Giovanni Becali!

Giovanni Becali şi Jose Mourinho / Profimedia Images

Jose Mourinho vine în România! Gigi Becali, care s-a întâlnit în trecut cu antrenorul portughez şi cu Giovanni Becali, a avut o reacţie surprinzătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a spus că nu îl interesează să se întâlnească acum cu Mourinho şi cu vărul său. Jose Mourinho şi Giovanni Becali sunt prieteni de foarte multă vreme.

Jose Mourinho vine în România! Reacţia surprinzătoare a lui Gigi Becali despre o întâlnire cu portughezul şi cu Giovanni Becali!

„(n.r: Vă vedeți cu Mourinho, cu Giovanni?) Nu, nu, nu. N-am eu treabă cu asta. Nu mă interesează pe mine astea!”, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru AntenaSport.

Jose Mourinho va veni în România pentru meciul de retragere al „Generaţiei de Aur”. Marele antrenor portughez va antrena selecţionata mondială, care se va duela cu Hagi, Popescu şi ceilalţi membri ai „Generaţiei de Aur”.

Gigi Becali şi Jose Mourinho s-au întâlnit în 2008, atunci când au discutat posibilul transfer al lui Mirel Rădoi la Inter. Rădoi a ajuns, în cele din urmă, la Al Hilal.

Reclamă
Reclamă 4

Jose Mourinho: „Știu un singur cuvânt în română: Becali!”

Anul trecut, atunci când o antrena pe AS Roma, Jose Mourinho a surprins în timpul unui interviu. A fost rugat să spună un cuvânt în limba română, aşa că l-a spus pe singurul pe care îl ştia: „Becali”.

Reacţia lui Gigi Becali, după ce Jose Mourinho a declarat că ştie un singur cuvânt în limba română, nu s-a lăsat aşteptată. Patronul de la FCSB este convins că managerul de la AS Roma s-a referit la vărul său, Giovanni Becali, cei doi având o relaţie apropiată.

„A zis de Giovanni, e prieten cu Giovanni. Ei vorbesc mereu, sunt prieteni, eu n-am treabă, doar atunci când a venit (n.r. la București). L-a întrebat ‘îl cunoști pe Gigi’ și mi-a spus ‘cum să nu-l cunosc, că-l știe toată Portugalia’.

Reclamă

Și zice ’Aveam un antrenor secund, care l-a antrenat pe Carlos și Gigi a zis că dă 100.000 de euro pentru cine îl ia pe Carlos’, iar antrenorul ăla secund a spus că sunt cel mai priceput la fotbal pentru că am spus asta, să scap de Carlos.

Iar de atunci gluma asta a circulat în toată Portugalia că dau eu 100.000 de euro să scap de Carlos. Că a venit unul la Mitică Dragomir, unul din Divizia C, și îi ceruse să vorbească cu mine că vrea să-l ia pe Carlos, să-i dau 100.000 de euro.

De atunci a zis că mă cunoaște. A vrut să vină când eram în pușcărie, dar nu am mai fost eu de acord. Nu am vrut nici familia mea să vină, să mă vadă în pușcărie”, a declarat Gigi Becali, pentru fanatik.ro.

Reacţia lui Gigi Becali legată de transferul lui Tudor Băluţă la FCSB!

Iată reacţia lui Gigi Becali legată de transferul lui Tudor Băluţă la FCSB! Patronul „roş-albaştrilor” neagă că l-ar interesa mijlocaşul care îşi încheie contractul cu Farul.

Tudor Băluţă este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 2.6 milioane de euro. El îşi încheie contractul cu Farul pe 30 iunie.

(n.r: E adevărat că vreți să-l luați pe Tudor Baluță?) Nu, tată! Minciuni, minciuni!”, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru AntenaSport.

Gigi Becali a rezolvat transferurile lui David Kiki şi Daniel Popa. În presă s-a vorbit şi de interesul pentru Tudor Băluţă.

Becali şi-i dorea şi pe Denis Alibec şi Louis Munteanu, dar şansele să îi mai convingă să meargă la FCSB sunt mici.

 

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:47

Vladimir Screciu a plecat în Spania să se recupereze! E devastat că a ratat EURO 2024: „Ar fi fost de vis”

8:31

FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”

23:50 15 iun.

Italia – Albania 2-1! Debut cu dreptul pentru campioana europeană en-titre, la EURO 2024

23:38 15 iun.

EXCLUSIVCele două mari dileme ale lui Edi Iordănescu, înaintea marelui meci cu Ucraina! Deciziile pe care trebuie sa le ia în timp record

23:20 15 iun.

„Așa vom trata meciul!” Zinchenko și-a făcut planul înainte de România – Ucraina! Mesajul vedetei de la Arsenal

22:57 15 iun.

„Nu sunt o țestoasă ninja!” Marcus Thuram a fost confundat cu Kylian Mbappe și a lansat o ironie fabuloasă!

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Norris a fost pe 2. Dezastru total pentru piloţii de la Ferrari
Citește și