Închide meniul

Reacţia lui Gigi Becali, după ce Jose Mourinho a dezvăluit că ştie un singur cuvânt în română

Viviana Moraru Publicat: 28 septembrie 2023, 18:03

Reclamă
Reacţia lui Gigi Becali, după ce Jose Mourinho a dezvăluit că ştie un singur cuvânt în română

Reacţia lui Gigi Becali, după ce Jose Mourinho a dezvăluit că ştie un singur cuvânt în română

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Reacţia lui Gigi Becali, după ce Jose Mourinho a declarat că ştie un singur cuvânt în limba română, nu s-a lăsat aşteptată. Patronul de la FCSB este convins că managerul de la AS Roma s-a referit la vărul său, Giovanni Becali, cei doi având o relaţie apropiată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jose Mourinho a surprins săptămâna trecută atunci când a dezvăluit că ştie un singur cuvânt în limba română, acela fiind „Becali”.

Reacţia lui Gigi Becali, după ce Jose Mourinho a dezvăluit că ştie un singur cuvânt în română

Gigi Becali a dezvăluit că nu la el s-a gândit Jose Mourinho atunci când a spus singurul nume pe care îl cunoaşte din limba română. Patronul de la FCSB a declarat că managerul de la AS Roma şi Giovanni Becali încă păstrează legătura, la mai mulţi ani distanţă după ce „The Special One” a venit în România.

De asemenea, Gigi Becali a mai povestit un episod care îl are în prim-plan atât pe el, cât şi pe Jose Mourinho, episod petrecut în urmă cu mai mulţi ani.

„A zis de Giovanni, e prieten cu Giovanni. Ei vorbesc mereu, sunt prieteni, eu n-am treabă, doar atunci când a venit (n.r. la București). L-a întrebat ‘îl cunoști pe Gigi’ și mi-a spus ‘cum să nu-l cunosc, că-l știe toată Portugalia’.

Reclamă

Și zice ’Aveam un antrenor secund, care l-a antrenat pe Carlos și Gigi a zis că dă 100.000 de euro pentru cine îl ia pe Carlos’, iar antrenorul ăla secund a spus că sunt cel mai priceput la fotbal pentru că am spus asta, să scap de Carlos.

Iar de atunci gluma asta a circulat în toată Portugalia că dau eu 100.000 de euro să scap de Carlos. Că a venit unul la Mitică Dragomir, unul din Divizia C, și îi ceruse să vorbească cu mine că vrea să-l ia pe Carlos, să-i dau 100.000 de euro.

De atunci a zis că mă cunoaște. A vrut să vină când eram în pușcărie, dar nu am mai fost eu de acord. Nu am vrut nici familia mea să vină, să mă vadă în pușcărie”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a ales echipa mai bună dintre FCSB 2006 şi FCSB 2023

Gigi Becali a ales echipa mai bună dintre FCSB 2006 şi FCSB 2023 şi alegerea finanţatorului este una surprinzătoare. Becali susţine că echipa de acum este mai talentată decât cele conduse de-a lungul timpului de Cosmin Olăroiu şi Laurenţiu Reghecampf.

Declaraţia lui Becali surprinde, mai ales dacă ţinem cont că sub comanda lui Oli, FCSB a fost la câteva minute de finala Cupei UEFA, iar Reghe a câştigat două titluri şi a eliminat Ajax în Europa League.

De cealaltă parte, echipa de acum a ratat grupele Conference League şi a pierdut în ultimii ani lupta la titlul din Liga 1 cu CFR Cluj şi Farul lui Gică Hagi. Chiar şi aşa, Gigi consideră că lotul actual este mai talentat.

„E mai bună și decât aia cu Bourceanu, cu Pintilii. Da, mai bună, mai talentată decât aia a lui Reghe. Chiar mult mai talentată și decât aia a lui Olăroiu. Fotbalul este mai puternic acum. În general, fotbalul mondial e mult mai puternic. Echipa asta e mai bună decât aia”, a spus Becali, citat de primasport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” Vezi toate știrile
Citește și