Închide meniul
Foto

Jucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor!

Publicat: 25 aprilie 2024, 19:12

Reclamă
Jucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor!

Jucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor!

Jucătorii legendari ai lui Dinamo au marcat împlinirea a 40 de ani de la semifinala uriaşă cu Liverpool din Cupa Campionilor Europeni / captura video Ioan Andone

Jucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor. Ioan Andone a publicat imagini video pe contul său de Instagram de la reunirea echipei legendare a „câinilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo – Liverpool 1-2 s-a jucat la Bucureşti, pe 25 aprilie 1984. În tur a fost 1-0 pentru Liverpool. Ian Rush a deschis scorul în retur, în minutul 11. Dinamoviştii au egalat în minutul 39, prin Costel Orac, dar acelaşi Rush a stabilit scorul final al meciului, 2-1 pentru Liverpool, în minutul 85.

Jucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor!

40 de ani de la Dinamo – Liverpool, în semifinalele Cupei Campionilor Europeni. Revedere cu foşti colegi”, a scris Andone pe Instagram, publicând un clip video de la reuniunea jucătorilor legendari ai lui Dinamo.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Ioan Andone (@ioan.andone6)

Dinamo – Liverpool 1-2 (25 aprilie 1984)

Dinamo: Moraru – Mărginean (77′ Iamandi), I. Marin, Al. Nicolae, N. Stănescu – Rednic, Dragnea, Augustin – Țălnar, V. Turcu, Orac (67 Custov)
Antrenori: Dumitru Nicolae Nicușor și Cornel Dinu

Reclamă

Liverpool: Grobbelaar – Neal, Lawrenson, Hansen, Kennedy – Lee, Johnston, Souness, Whelan – Dalglish (77′ Nicol), Rush
Antrenor: Joe Fagan

Stadion: „23 August”
Spectatori: 70.000
Arbitru: Dieter Pauly (RFG)

Dinamo traversează o perioadă teribilă în Liga 1. „Câinii” sunt pe penultimul loc în play-out

Dinamo e în prezent pe locul 9 în play-out, cu 20 de puncte. Lanterna clasamentului e FCU Craiova, care are 19 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo va juca mâine, acasă, cu FC Voluntari. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro de la ora 20:00. „Câinii” vor juca ulterior cu U Cluj, în deplasare, şi cu UTA acasă. Aflată pe o poziţie care duce direct în Liga a 2-a, Dinamo va încerca să obţină măcar un loc de baraj.

Sunt probleme în vestiarul lui Dinamo?” a fost una dintre întrebările pe care Zeljko Kopic le-a primit, la conferința de presă premergătoare partidei cu FC Voluntari. Antrenorul a spus lucrurilor pe nume și a vorbit despre situația de la echipă.

„Avem mulți jucători ale căror contracte se termină. Eu îi cunosc și mă aștept să fie profesioniști și concentrați.

Încerc să le explic faptul că acest club e uriaș. Trebuie să fim 100% concentrați pe aceste meciuri, apoi vom vedea, e o altă poveste. E un risc, mulți jucători nu mai jucaseră de mult timp. Aceste greșeli vin și pentru că mulți jucători nu avea meciuri în picioare când au venit. Dar îi văd că dau totul, vor lupta până la final.

E un moment greu, știu că e foarte dificil când ești aproape, dar pierzi mereu puncte pe final. E un meci important, încerc să iau cele mai bune decizii, să nu mă las afectat de emoții. Din primul moment în care am venit am simțit o mare responsabilitate, dar trebuie să rămân calm”, a spus Zeljko Kopic, la conferința de presă.

Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo

Florin Răducioiu a tras un semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Fostul mare internațional a transmis un mesaj despre problemele actuale ale „câinilor”, dar și despre un mod prin care acestea pot fi rezolvate.

„Scapă Dinamo! Sunt sigur de asta. Au pierdut niște puncte incredibile în ultimele minute, în ultimele secunde. Eu cred că scapă, dar problemele vor fi altele. Este într-o continuă agonie de ceva vreme.

Reclamă

Cred că este fundamentală construirea unui nou stadion. Cred că scapă, este o echipă bună”, a spus Florin Răducioiu, potrivit sport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham Vezi toate știrile
Citește și