Închide meniul
Foto

Kevin De Bruyne, dat de gol de soție după ce s-a fotografiat cu Denis Alibec. Cu cine a mai sărbătorit belgianul la Cannes

Publicat: 25 iunie 2023, 12:19

Reclamă
Kevin De Bruyne, dat de gol de soție după ce s-a fotografiat cu Denis Alibec. Cu cine a mai sărbătorit belgianul la Cannes

Kevin De Bruyne, dat de gol de soție după ce s-a fotografiat cu Denis Alibec

Kevin De Bruyne este în vacanță la Cannes / Colaj Profimediaimages/Instagram

Kevin De Bruyne a fost dat de gol de soție, după ce s-a fotografiat cu Denis Alibec. Michele Lacroix, superba soție a starului de la Manchester City, a postat mai multe imagini și clipuri din vacanța de lux de la Cannes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocașul de 31 de ani, care a reușit „tripla” alături Pep Guardiola (Champions League, titlu în Premier League și Cupa Angliei), se distrează pe cinste după un sezon excepțional. Are alături chiar și unul dintre marii rivali.

Kevin De Bruyne, dat de gol de soție după ce s-a fotografiat cu Denis Alibec

La scurt timp după ce a apărut în imaginea virală cu Denis Alibec, belgianul a fost filmat în timp ce sărbătorea cu fundașul lui Liverpool, Virgil van Dijk. Chiar dacă au avut dueluri încinse pe teren, cei doi par a fi buni prieteni.

Michele Lacroix a postat, pe InstaStory, imagini cu KDB și Van Dijk. Nu a fost loc de rivalitate.

Kevin De Bruyne se distrează la Cannes
Kevin De Bruyne se distrează la Cannes

Michele, care este de o frumusețe răvășitoare (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) are 576.000 de urmăritori pe rețelele sociale. Este într-o relație cu starul lui City încă din 2014. Trei ani mai târziu s-au căsătorit. Au împreună trei băieți: Mason Milian, Rome și Suri.

Reclamă

Soția lui Kevin De Bruyne a întors toate privirile la petrecerea de titlu a lui Manchester City, când s-a îmbrăcat într-o rochie transparentă.

Denis Alibec, întâlnire de „gradul zero” cu Kevin De Bruyne: „Campionii”

Intrat în vacanță după „dubla” naționalei României cu Kosovo și Elveția, Denis Alibec se relaxează alături de Ianis Hagi și Tudor Băluță. Aflat la Cannes, atacantul Farului a dat nas în nas cu De Bruyne.

Reclamă 4 / 0/3

Câștigător al titlului în România, Alibec a postat imaginile pe contul său de Instagram. „Campionii” a fost descrierea pusă de internaționalul român.

Postarea s-a viralizat imediat și a aduna comentarii savuroase. „După țoale, TU joci la Manchester City„, i-a scris Claudiu Belu. „Ești 5 clase peste Grealish, să moară Ybrahim dacă te mint„, a comentat și Cristian Daminuță.

Cât va lipsi Kevin de Bruyne, după accidentarea suferită în finala Champions League

S-a aflat cât va lipsi Kevin de Bruyne, după accidentarea suferită în finala Champions League. Starul lui Pep Guardiola ar putea rata startul sezonului viitor, din cauza problemei medicale care l-a forţat să părăsească terenul după doar 30 de minute jucate în duelul cu Inter.

Kevin de Bruyne va lipsi aproximativ trei luni, după accidentarea suferită în duelul cu Inter, anunţă presa din Anglia.

Astfel, starul beglian ar putea rata Supercupa Europei, cu Sevilla, cât şi startul sezonului de Premier League.

Reclamă

Kevin de Bruyne se pare că se confrunta cu o problemă medicală la tendon, de mai bine de două luni. Aceasta s-a agravat în finala cu Inter, motiv pentru care a fost înlocuit după doar 36 de minute cu Phil Foden.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă ACUM, live în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” Vezi toate știrile
Citește și