Închide meniul

Lionel Messi a dezvăluit ce i-a spus lui Kylian Mbappe după finala Cupei Mondiale: „Am fost și eu în situația lui!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 februarie 2023, 19:08

Lionel Messi a dezvăluit ce i-a spus lui Kylian Mbappe după finala Cupei Mondiale: „Am fost și eu în situația lui!

Lionel Messi a dezvăluit ce i-a spus lui Kylian Mbappe după finala Cupei Mondiale

Lionel Messi, alături de Kylian Mbappe, într-un meci pentru PSG / Profimedia

Lionel Messi a dezvăluit ce i-a spus lui Kylian Mbappe după finala Cupei Mondiale. Argentinianul a dat asigurări că nu există niciun conflict între el și colegul de la PSG. Parizienii au meci miercuri, în Cupa Franței, cu rivala Marseille, în exclusivitate în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi i-a asigurat pe fanii lui PSG că el și Kylian Mbappe se înțeleg de minune.

Lionel Messi a dezvăluit ce i-a spus lui Kylian Mbappe după finala Cupei Mondiale

„Da, am vorbit despre joc, despre modul cum au sărbătorit oamenii în Argentina și despre festivitățile pe care le-am avut. Nimic mai mult, dar e bine, foarte bine.

Am fost și eu în situația lui, am pierdut o finală si am vrut să uit tot ce s-a întâmplat. Dar adevărul este că nu există nicio problemă între mine și Kylian, ci dimpotrivă”, a spus Lionel Messi, într-un interviu pentru Ole.

Pe Lionel Messi îl vezi în exclusivitate pe AntenaPLAY, în Cupa Franței

Kylian Mbappe este accidentat și nu va fi juca în șocul din „optimile” Cupei Franței, PSG – Marseille, transmis în exclusivitate în AntenaPLAY.

Reclamă

Capul de afiş al fazei optimilor din Cupa Franţei este Marseiile – PSG. Va fi al doilea duel al sezonului între cele două echipe, primul fiind câştigat la limită de campioni, scor 1-0.

Totodată, alt meci atractiv din optimile Cupei Franţei este Lyon – Lille. Cele două formaţii ocupă locurile nouă, respectiv şase, în prima ligă din Franţa.

Toate partidele din optimile Cupei Franţei se vor desfăşura pe data de 8 februarie.

Reclamă 4 / 0/3

Optimile Cupei Franţei: 

  • Lyon – Lille
  • Toulouse – Reims
  • Vierzon – Grenoble
  • Auxerre – Rodez
  • Lorient – Lens
  • Paris FC – Annecy
  • Angers – Nantes
  • Olympique – PSG

Cupa Franţei se vede în AntenaPLAY

Messi, Mbappe şi Neymar aduc fotbalul-spectacol la AntenaPLAY. Primele meciuri din Cupa Franței vor fi în direct chiar în acest weekend. Cele mai bune echipe ale Franţei, PSG, Lyon, Olympique Marseille sau Lille, luptă pentru al doilea cel mai important trofeu din Hexagon, iar cele mai tari goluri şi ocazii pot fi văzute în AntenaPLAY.

De asemenea, pe AS.ro, puteţi urmări desfăşurarea LIVE a partidelor şi veţi vedea şi golurile favoriţilor. Mbappe promite performanţa pe care a făcut-o şi în sezonul precedent, când a marcat 5 goluri.

Faptul că PSG va garanta spectacolul este scos în evidenţă de recordul de trofee ale Cupei Franţei câştigate (14). Competiţia este însă şi una a surprizelor, în stagiunea precedentă fiind câştigată de Nantes.

Recomandări
  • Lionel Messi a dezvăluit ce i-a spus lui Kylian Mbappe după finala Cupei Mondiale
  • Pe argentinian în vezi în Cupa Franței, pe AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale Vezi toate știrile
Citește și