Închide meniul

Lionel Messi, asaltat de adversari! Înghesuială pentru tricoul starului argentinian: „Unii se uită urât la mine!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 noiembrie 2022, 16:01

Lionel Messi, asaltat de adversari! Înghesuială pentru tricoul starului argentinian: „Unii se uită urât la mine!

Lionel Messi, Argentina

Profimedia

Lionel Messi a dezvăluit că este asaltat de adversari, care își doresc să facă schimb de tricouri cu el. Starul argentinian nu are însă cum să mulțumească pe toată lumea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi ajunge să schimbe câte două tricouri la fiecare partidă și tot nu-i mulțumește pe adversarii săi. Vedeta lui PSG a dezvăluit că s-a ales și cu reacții neplăcute din partea celor care nu apucă să pună mâna pe tricoul său.

Lionel Messi, asaltat de adversari pentru schimb de tricouri

„Jucătorii îmi cer să facem schimb de tricouri și le spun că deja am promis tricoul altuia, apoi încep să se uite jumătate urât la mine. ‘Ma minte’, e în mintea lor. ‘Nu vrei sa mi-l dai’, dar eu deja l-am promis altcuiva. În toate jocurile, de cele mai multe ori, schimb ambele tricouri”, a spus Lionel Messi, citat de mundodeportivo.com.

Lionel Messi, prima reacţie după ce a văzut lotul Argentinei pentru Campionatul Mondial din Qatar

Lionel Messi a avut o primă reacţie după ce a văzut lotul Argentinei pentru Campionatul Mondial din Qatar, care va avea loc între 20 noiembrie şi 18 decembrie. Starul de 35 de ani, aflat probabil la ultimul turneu final, a avut un mesaj pentru conaţionalii săi.

La prima ediţie la care am participat eram foarte tânăr. Mi-a plăcut şi în acelaşi timp am avut inocenţa şi furia de a vrea să joc, de a vrea mai mult. Apoi Mondialul din 2014, unde ne-am descurcat foarte bine şi a fost o experienţă de neuitat. Mi-a plăcut mult şi mi-a devenit mai clar că cel mai important lucru este ca grupul să fie puternic şi unit. Aşa, pe termen lung, îţi poţi îndeplini obiectivul.

Reclamă

Astăzi sunt multe asemănări între acest grup şi cel din 2014 şi procesul care se întinde până la finalul Campionatului Mondial. Mi se pare foarte asemănător modul în care a fost alcătuit grupul. Cred că am învăţat să încep bine şi Campionatul Mondial şi să câştig primul meci, cred că este fundamental şi te marchează pentru tot restul turneului final.

La nivel de presiune, cred că trebuie să ne izolăm de tot ceea ce trăiesc oamenii. Deşi avem mari speranţe, suntem realişti şi conştienţi că trecem printr-o perioadă bună. În acelaşi timp, trebuie să ştim că este o Cupă Mondială şi că este foarte greu. Orice detaliu contează. Suntem un grup care, indiferent de meci, jucăm cu aceeaşi intensitate şi concentrare. Cred că asta este foarte important. Ştiind că vom lupta, dar că nu vom fi campioni de la început, aşa cum credem noi argentinienii„, a declarat Lionel Messi pentru Ole, citat de marca.com.

Argentina şi-a anunţat lotul pentru Campionatul Mondial Qatar 2022

Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat vineri numele celor 26 de jucători care compun lotul Argentinei pentru Campionatul Mondial 2022.

Reclamă 4 / 0/3

Lista lui Scaloni îl cuprinde pe atacantul lui Juventus, Paulo Dybala, care este incert din cauza unei accidentări pe care a suferit-o la începutul lunii octombrie. Lipseşte mijlocaşul lui Villarreal, Giovanni Lo Celso, accidentat, dar şi atacantul lui Atletico Madrid Angel Correa.

Portari: Emiliano Martinez (Aston Villa), Franco Armani (River Plate), Geronimo Rulli (Villarreal)

Fundaşi: Gonzalo Montiel (Sevilla), Nahuel Molina (Atletico Madrid), German Pezzella (Betis Sevilla), Cristian Romero (Tottenham Hotspur), Nicolas Otamendi (Benfica), Lisandro Martinez (Manchester United), Juan Foyth (Villarreal), Nicolas Tagliafico (Olympique Lyon), Marcos Acuna (Sevilla)

Mijlocaşi: Leandro Paredes (Juventus), Guido Rodriguez (Betis Sevilla), Enzo Fernandez (Benfica), Rodrigo De Paul (Atletico Madrid), Exequiel Palacios (Bayer Leverkusen), Alejandro Gomez (Sevilla), Alexis Mac Allister (Brighton)

Atacanţi: Paulo Dybala (AS Roma), Lionel Messi (Paris St Germain), Angel Di Maria (Juventus), Nicolas Gonzalez (Fiorentina), Joaquin Correa (Inter Milano), Lautaro Martinez (Inter Milano), Julian Alvarez (Manchester City).

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și