Închide meniul

Lionel Messi, casă de 10 milioane de euro, lângă Miami

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 12 septembrie 2023, 15:18 / Actualizat: 5 octombrie 2023, 19:28

Lionel Messi, casă de 10 milioane de euro, lângă Miami

Lionel Messi, casă de 10 milione de euro, lângă Miami

Lionel Messi, în timpul unui meci / Profimedia Images

Lionel Messi a achiziţionat o casă de 10 milioane de euro în apropiere de Miami. Cu vedere spre mare, proprietatea are opt dormitoare şi 976 de metri pătraţi de spaţiu de locuit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit publicaţiei de profil imobiliar, The Real Deal, vila se află la Fort Lauderdale, la 45 kilometri de Miami. Coechipierul său Sergio Busquets şi-a achiziţionat în zonă o vilă de aproape 9 milioane de euro.

Lionel Messi, casă de 10 milioane de euro, lângă Miami

Noua proprietate a lui Lionel Messi se întinde pe un teren de 1.600 de metri pătraţi,. Familia va avea, de asemenea, o piscină la malul mării, o sală de gimnastică şi un spa. Apartamentul principal al conacului are 149 de metri pătraţi. În total, există opt dormitoare, totalizând 976 de metri pătraţi.

Avantajul acestui conac pentru Lionel Messi constă în proximitatea sa faţă de centrul de antrenament al lui Inter Miami şi de stadionul adiacent. Distanţa dintre aceste facilităţi şi locuinţa sa este de doar opt kilometri.

De la sosirea lui Messi, franciza lui David Beckham nu a pierdut niciun meci şi are o serie de 12 meciuri fără înfrângere, punctată de un titlu în Leagues Cup.

Reclamă

Cristiano Ronaldo, anunț despre rivalitatea cu Lionel Messi

Cristiano Ronaldo a făcut un anunț despre rivalitatea cu Lionel Messi. Starul lusitan a vorbit despre „duelul” cu argentinianul care a câștigat Cupa Mondială alăutri de selecționata sa, Argentina.

Cristiano Ronaldo nu a fost nominalizat pentru Balonul de Aur din 2023. Astfel, rivalitatea celor doi pare că s-a stins, după o lungă perioadă în care aceștia au bucurat fanii fotbalului de pretutindeni.

Starul celor de la Al-Nassr, Cristiano Ronaldo, a dezvăluit faptul că, pentru el, rivalitatea cu Lionel Messi s-a încheiat. Motivul pentru această declarație este faptul că cei doi joacă acum în capăte diferite ale lumii, Ronaldo fiind în Arabia Saudită, iar Messi în Statele Unite ale Americii.

Reclamă 4 / 0/3

„Rivalitatea cu Messi a trecut, a fost o rivalitate bună pentru public. Cei care îl iubesc pe Ronaldo, nu trebuie să-l urască pe Messi. Și invers. Cei doi sunt foarte buni, au schimbat și continuă să schimbe istoria fotbalului. Suntem respectați în toată lumea, iar asta e cel mai important.

El a mers pe drumul lui, eu pe al meu. Din câte am văzut, se descurcă foarte bine. Am împărțit aceeași scenă timp de 15 ani și am terminat prin a fi, să nu zic prieteni, dar colegi la nivel profesional și ne respectăm reciproc”, a spus Cristiano Ronaldo, în cadrul unei conferințe de presă, citat de record.pt.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și