Închide meniul
VIDEO

Gestul făcut de liderul galeriei Rapidului, când a ieşit încătuşat de la audieri şi înconjuraţi de mascaţi. Ce a făcut „Bocciu”

Reclamă

Publicat: 15 martie 2024, 12:24

Gestul făcut de liderul galeriei Rapidului, când a ieşit încătuşat de la audieri şi înconjuraţi de mascaţi. Ce a făcut „Bocciu

Gestul făcut de liderul galeriei Rapidului, când a ieşit încătuşat de la audieri şi înconjuraţi de mascaţi

Liviu Ungurean, în momentul în care a ieşit de la audieri / AS.ro

Care a fost gestul făcut de liderul galeriei Rapidului, Liviu Ungurean, când a ieşit încătuşat de la audieri şi înconjuraţi de mascaţi. „Bocciu”, alături de alte 15 persoane, au fost reţinuţi de poliţişti şi au petrecut noaptea în arest.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Săltat” de mascaţi a fost şi preşedintele Rapidului, Daniel Niculae. Acesta este singurul anchetat în libertate în dosarul în care se aduc acuzaţii de „constituirea unui grup infracţional organizat” și „operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”.

Gestul făcut de liderul galeriei Rapidului, „Bocciu”, când a ieşit încătuşat de la audieri şi înconjuraţi de mascaţi

După mai multe ore de audieri, Liviu Ungurean şi ceilalţi ultraşi ai Rapidului au fost duşi după gratii. Cu toţii au fost încătuşaţi şi transportaţi cu duba. În momentul în care a părăsit secţia de poliţie, „Bocciu” a părut relaxat. Când un grup de fani i-a stigat numele, acesta a ridicat mâinile în aer şi a dat de înţeles că nu este îngrijorat.

Preşedintele FC Rapid, Daniel Niculae, a fost ridicat de mascaţi joi dimineaţă, a anunţat acţionarul majoritar al giuleştenilor, Dan Şucu, iar conform unor surse judiciare, Niculae are calitatea de suspect. De asemenea, mai multe percheziţii au avut loc joi în Bucureşti, Prahova, Ilfov, fiind vizaţi membri ai galeriei echipei Rapid, afirmau surse judiciare.

Ulterior, Poliţia Capitalei a anunţat că au avut loc 19 percheziţii, 28 de persoane urmând să fie duse la audieri. Acuzaţiile din acest dosar sunt de constituire a unui grup infracţional organizat, distrugere prin incendiere, tulburarea ordinii publice prin violenţă asupra bunurilor, orice operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept.

Reclamă

În urma controlului pirotehnic efectuat în data de 29.10.2023 în Peluza Nord, secţiunea 119-120, în spaţiul sanitar destinat bărbaţilor, spaţiul gol de sub peluză, au fost depistaţi 4 saci ce conţineau 371 articole pirotehnice (petarde, fumigene, torţe), combinezoane de culoare neagră şi măşti din plastic”, au transmis procurorii, potrivit news.ro.

Daniel Niculae, apărat în scandalul uriaş de la Rapid

Daniel Niculae este apărat de Dani Coman în scandalul uriaş de la Rapid. Daniel Niculae a fost audiat în dosarul în care 16 persoane au fost reţinute. Preşedintele Rapidului este singurul care este cercetat în libertatea.

Am urmărit evenimentele, cred că s-a făcut exces de zel ținând cont că la șase dimineața s-a mers la el la ușă. Cred că cel mai indicat era să i se trimită o citație. Nu cred că Daniel Niculae este implicat în așa ceva.

Reclamă 4 / 0/3

Orice președinte de club sau director sportiv vorbește cu șefii de galerie. Dacă ei sunt urmăriți și noi interacționăm cu ei, nu înseamnă că suntem părtași. La cum îl cunosc eu pe Nico, sunt convins că el nu ar face așa ceva. El nu ar fi permis să se intre cu așa ceva în stadion. În toate galeriile se întâmplă astfel de lucruri. E adevărat, dar să ajungi să îl iei pe Daniel Niculae la 6 dimineața pentru niște materiale pirotehnice. Are și el familie, are și el copii, are și el mamă, se pot întâmpla niște nenorociri.

Daniel Niculae ce e? E violator? E interlop? E un președinte care a interacționat cu un șef de galerie”, a spus Dani Coman la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și