Închide meniul

Lorena Balaci, declaraţii tulburătoare la cinci ani de la moartea lui Ilie Balaci: „Şi acum refuz să cred că a murit!”

Viviana Moraru Publicat: 21 octombrie 2023, 10:31

Reclamă
Lorena Balaci, declaraţii tulburătoare la cinci ani de la moartea lui Ilie Balaci: „Şi acum refuz să cred că a murit!

Lorena Balaci, declaraţii tulburătoare la cinci ani de la moartea lui Ilie Balaci

Lorena Balaci, pe stadion/ GSP

Lorena Balaci a oferit declaraţii tulburătoare, la cinci ani de la moartea lui Ilie Balaci. Fiica fostului jucător a povestit prin ce a trecut, în momentul în care şi-a pierdut tatăl.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Balaci, cel supranumit „Minunea Blondă”, s-a stins din viaţă pe 21 octombrie 2018, la vârsta de 62 de ani, după ce a suferit un infarct.

Lorena Balaci, declaraţii tulburătoare la cinci ani de la moartea lui Ilie Balaci

Lorena Balaci a dezvăluit că a suferit de depresie câteva luni, după ce şi-a pierdut tatăl. Aceasta susţine că şi în prezent refuză să creadă că Ilie Balaci a murit, mărturisind că acesta a fost tatăl perfect pentru ea.

De asemenea, Lorena Balaci a dezvăluit şi ce relaţie avea Ilie Balaci cu nepoţii lui. Aceasta a declarat că Atanas Trică se „şicana” des cu bunicul lui, şi cu doar câteva zile înainte să moare, i-a trimis videoclipuri cu el, de la antrenamente.

La mine a fost greu, m-am luptat cu o depresie câteva luni, adică a fost greu. Aproape șase luni m-am luptat cu mine. Am avut sentimentele unui om care suferă de depresie pentru că tot este subiectul acesta la modă, simțeam că nu mai am niciun scop în viață în ciuda faptului că am doi copii și că am job.

Reclamă

Aveam senzația că mi-a plecat o jumătate din mine. Cu ajutorul lui Dumnezeu, pentru că pe mine Dumnezeu m-a reparat, am reușit să accept că nu este moarte, că este doar o plecare și că lucrurile sunt cât se poate de normale și firești. Până la urmă moartea e ultima certitudine a vieții.

Și acum refuz să cred că a murit, sunt convinsă că este plecat, că sufletul lui este plecat și că la un moment dat nu știu dacă neapărat o să se întoarcă, ci o să ne întâlnim iar.

Lorena Balaci: „Îl simţeam cu mine în lift!”

Să știi că îmi este frică de lift și mult timp după ce tata a murit îl simțeam în lift, simțeam un miros de tămâie, era prezent, era lângă mine.

Reclamă 4 / 0/3

Îți dai seama că nu pot să îl caracterizez pe tata așa. Dacă mi-ai spune să îl caracterizez într-un cuvânt aș spune fix tată. Pentru mine a însemnat fix definiția cuvântul tată, cred că așa ar trebui să fie orice tată.

Făceau tot felul de pariuri, la un moment dat se șicanau pe loviturile libere. Tata îi spunea „dacă o să ajungi să bați lovituri libere mai bine decât mine îmi rupt toate carnetele, diplomele pe care am, tot ce s-a scris în presă despre mine și ies și spun oamenilor că tu ești cel mai bun”.

Cu câteva zile înainte ca tata să moară, Atanas s-a filmat bătând niște lovituri libere și le-a trimis pe Whats App, de fapt astea erau și ultimele mesaje…”, a declarat Lorena Balaci, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și