Închide meniul

Lovitură teribilă primită de Roman Abramovich şi alţi şase oligarhi ruşi. Bunuri de 15 miliarde de lire sterline au fost „îngheţate” în Marea Britanie: „Sângele poporului ucrainean este pe mâinile lor!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 martie 2022, 12:36 / Actualizat: 13 februarie 2023, 15:19

Lovitură teribilă primită de Roman Abramovich şi alţi şase oligarhi ruşi. Bunuri de 15 miliarde de lire sterline au fost „îngheţate în Marea Britanie: „Sângele poporului ucrainean este pe mâinile lor!

Roman Abramovich ar fi fost otrăvit

Profimediaimages

Nu pot exista adăposturi sigure pentru cei care au susținut atacul lui Vladimir Putin asupra Ucrainei. Sancțiunile de astăzi sunt cel mai recent pas în sprijinul neclintit al Regatului Unit pentru poporul ucrainean. Vom fi nemiloşi în urmărirea celor care permit uciderea civililor, distrugerea spitalelor și ocuparea ilegală a aliaților suverani„, a declarat premierul Boris Johnson.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roman Abramovich nu o mai poate vinde pe Chelsea. Lovitură devastatoare!

Roman Abramovich, Oleg Deripaska, Igor Sechin, Andrey Kostin, Alexei Miller, Nikolai Tokarev și Dmitri Lebedev sunt cei şapte oligarhi care au fost loviţi din plin de sancţiunile luate de conducătorii din Marea Britanie. Potrivit dailymail.co.uk, aceştia s-au trezit că le-au fost „îngheţate” bunuri în valoare de 15 miliarde de lire sterline (n.r. 18 miliarde de euro).

Sancțiunile de astăzi arată încă o dată că oligarhii nu au loc în economia sau societatea noastră. Cu legăturile lor strânse cu Putin, ei sunt complici la agresiunea sa. Sângele poporului ucrainean este pe mâinile lor. Ar trebui să le fie rușine.

Sprijinul nostru pentru Ucraina este necondiţionat. Nu ne vom opri în această misiune de a crește presiunea asupra regimului Putin și de a opri fondurile pentru brutala sa mașină de război„, a precizat Liz Truss, secretarul britanic de Externe.

Roman Abramovich are o avere estimată la 9.4 miliarde de lire sterline (n.r. 11.2 miliarde de euro). Nu mai poate vinde pachetul majoritar de acţiuni şi nu va mai primi niciun ban de la club. Mai mult decât atât, nu mai are acces la fondurile primite din Premier League, Champions League sau din vânzarea de tricouri. În acest moment, „albaştrii” au interzis la transferuri.

Reclamă

Abramovich are un conac cu 15 dormitoare situat în vestul Londrei, în Kensington Palace Gardens. Au apărut zvonuri că găsise un cumpărător, dar îşi poate lua gândul acum că va mai putea realiza tranzacţie. În 2009, Roman Abramovich l-a cumpărat cu 90 de milioane de lire sterline (n.r. 108 milioane de euro).

Pentru o perioadă, Abramovich s-ar putea muta pe yacht-ul său care a costat 590 de milioane de dolari (n.r. 530 de milioane de euro), care este dotat cu sustem de apărare antirachetă, o capsulă de evacuare, un submarin și trei elicoptere. Eclipse are o sală de gimnastică de 77 de metri pătrați, salon de înfrumusețare, jacuzzi pe puncte și 18 cabine de oaspeți. Echipajul este format din 100 de persoane.

Fiica lui Roman Abramovich, atac devastator la Vladimir Putin

Fiica milionarului rus Roman Abramovich, patronul lui Chelsea, a transmis un mesaj dur împotriva liderului de la Kremlin, Vladimir Putin.

Reclamă 4 / 0/3

Sofia și-a ieșit din minți când a auzit că tatăl ei ar fi de partea lui Putin. Tânăra de 27 de ani susține că poporul rus nu-l susține pe liderul de la Kremlin și că războiul împotriva Ucrainei e o ambiție personală a lui Putin.

Cea mai mare minciună a Kremlinului și cea mai de impact este propaganda că majoritatea rușilor sunt de partea lui Putin”, a scris Sofia, alături de o imagine, în care cuvântul Rusia e tăiat și e înlocuit cu cuvântul Putin: „Putin vrea război cu Ucraina”.

Citește și:
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și