Închide meniul
Foto

”M-am îndrăgostit când am văzut-o!” Nicolae Stanciu, dezvăluiri inedite despre povestea de iubire cu soția sa. Cum este viața de tătic pentru mijlocașul Slaviei Praga: ”Am schimbat și scutece!”

Publicat: 3 ianuarie 2022, 17:08

Nicolae Stanciu și familia sa

Nicolae Stanciu, dezvăluiri inedite despre povestea de iubire cu soția sa

Instagram nicolaestanciu_7

  • Nicolae Stanciu, dezvăluiri inedite despre povestea de iubire cu soția sa, Andreea
  • Cum este viața de tătic pentru mijlocașul Slaviei Praga

Nicolae Stanciu, dezvăluiri inedite despre povestea de iubire cu soția sa, Andreea

Nicolae Stanciu și Andreea Beldean vor sărbători 10 ani de relație în decembrie 2022. În 2020, soția sa l-a făcut cel mai fericit, după ce pe lume a venit fetița sa, Ecaterina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”M-am dus și am așteptat-o când s-a dat jos din autobuz și acolo ne-am văzut prima dată. Îi văzusem profilul de Facebook. Mie îmi plăcea de ea și chiar m-am îndrăgostit atunci când am văzut-o. Din 12.12.2012 suntem împreună. 

Eu aveam 19 ani, ea avea 16 ani și suntem de 9 ani împreună. De când s-a născut fetița totul e diferit, adică nu mai poate să ne supere nimic”, a dezvăluit Nicolae Stanciu, în cadrul podcast-ului ”Vorbe la timp cu Andreea Bogdan”.

Reclamă

Pentru Nicușor Stanciu nu e ușoară viața de tătic, dar mijlocașul face tot posibilul pentru a se împărți între familie și terenul de fotbal. În curând, internaționalul român va fi din nou tătic.

”Nu mi-am imaginat niciodată că o să fie atât de frumos sau că poți să iubești pe cineva atât de mult. Nu știam ce să fac primele luni pentru că ea mânca, dormea, eu nu puteam să fac chiar nimic. 

Reclamă

Îmi place să îmi petrec tot timpul cu ea și cu soția, să avem activități. De multe ori o ajut pe soție să se odihnească, dorm eu cu fetiță. Soția este însărcinată. La ultimul control avea 12 saptămâni.

(n.r. Ai schimbat și pampers?) Am schimbat, da. Sunt foarte fericit, sunt împlinit. 

(n.r Soția este însărcinată?) La ultimul control avea 12 săptămâni. Cel mai important este să îi crești într-o atmosfera bună, să se simtă iubiți. Cu siguranță că îi voi duce de mici să facă orice fel de sport. Nici pe mine nu m-a forțat nimeni să merg la fotbal sau să fac fotbal obligat”, a mai spus internaționalul român.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Nicolae Stanciu, mesaj clar pentru Burleanu și FRF, înaintea numirii noului selecționer al României

Nicolae Stanciu are un mesaj clar pentru Burleanu și FRF, înainte de numirea unui nou selecționer. Liderul României vrea ca înlocuitorul lui Mirel Rădoi să aibă pe mână un proiect de lungă durată.

”Nu știu. Cred că e nevoie de continuitate și de un proiect foarte, foarte bun. De cinci ani și jumătate, de când nu ratez nicio acțiune, am schimbat destul de mulți antrenori. Ar fi mai OK ca antrenorul care vine să aibă un proiect, dar și un contract pe ani buni, în care să se implice.

Acum obiectivul e clar calificarea la Euro, dar cred eu că avem nevoie de stabilitate și un proiect clar. Trebuie să știi că ai un antrenor care încearcă să construiască și să aibă un anumit timp”, a spus Stanciu, citat de gsp.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Stanciu, Ianis Hagi, Coman şi ceilalţi tricolori s-au antrenat în baza celor de la Real Madrid. Imagini fabuloase
AntenaPLAY • 25 mart., 22:26
FOTO
Stanciu, Ianis Hagi, Coman şi ceilalţi tricolori s-au antrenat în baza celor de la Real Madrid. Imagini fabuloase
Nicolae Stanciu, după România - Irlanda de Nord 1-1
Liga 1 • 23 mart., 0:07
Nicolae Stanciu, după România – Irlanda de Nord 1-1: „Ne-au iritat puţin! Ne doare un pic că nu am câştigat”
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 21 mart., 17:10
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 21 martie
Nicolae Stanciu i-a făcut portretul lui Edi Iordănescu: "Calificarea la EURO 2024 i se datorează 90% lui Mister"
AntenaPLAY • 21 mart., 13:02
Nicolae Stanciu i-a făcut portretul lui Edi Iordănescu: „Calificarea la EURO 2024 i se datorează 90% lui Mister”
Anamaria Prodan, atac după transferurile lui Drăguşin şi Moldovan
Fotbal • 15 feb., 14:13
FOTO
Anamaria Prodan, atac după transferurile lui Drăguşin şi Moldovan: „Degeaba dacă tu nici măcar la dușuri nu intri cu jucătorii!”