Închide meniul

Nicolae Stanciu, mesaj clar pentru Burleanu și FRF, înaintea numirii noului selecționer al României. ”Avem nevoie de stabilitate și un proiect clar”

Antena Sport Publicat: 2 ianuarie 2022, 8:23

Nicolae Stanciu, mesaj clar pentru Burleanu și FRF, înaintea numirii noului selecționer al României. ”Avem nevoie de stabilitate și un proiect clar”

Câbd va anunţa Răzvan Burleanu noul selecţioner

Hepta

  • Nicolae Stanciu are un mesaj clar pentru Burleanu și FRF
  • Adi Mutu e favoritul FRF pentru postul de selecționer al României

”Nu știu. Cred că e nevoie de continuitate și de un proiect foarte, foarte bun. De cinci ani și jumătate, de când nu ratez nicio acțiune, am schimbat destul de mulți antrenori. Ar fi mai OK ca antrenorul care vine să aibă un proiect, dar și un contract pe ani buni, în care să se implice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acum obiectivul e clar calificarea la Euro, dar cred eu că avem nevoie de stabilitate și un proiect clar. Trebuie să știi că ai un antrenor care încearcă să construiască și să aibă un anumit timp”, a spus Stanciu, citat de gsp.ro.

Adrian Mutu aşteaptă postul de selecţioner al României

Adrian Mutu este unul dintre favoriţii Federaţiei pentru postul de selecţioner al României. Chiar dacă Burleanu ezită încă să îl numească oficial, „Briliantul” primeşte un vot de încredere de la Ciprian Marica.

Reclamă

Până să fie însă numit oficial, Mutu luptă pentru postul lăsat liber de Mirel Rădoi cu Edi Iordănescu şi Loţi Boloni. Chiar şi Victor Piţurcă ar fi pe lista lui Burleanu şi Stoichiţă. Marica a dezvăluit care este atuul lui Mutu.

Adrian Mutu, favorit la postul de selecţioner al României

„Personal sper ca Adi Mutu să fie alegerea şi nu doar pentru că mi-a dat o căruţă de pase de gol la echipa naţională. Ci pentru că ştiu ceea ce simţea Adi Mutu atunci când îmbrăca tricoul primei reprezentative, ştiu ce simţea el şi vreau să cred că lucrul ăsta contează în CV-ul pe care îl are.

Reclamă

Sper ca lucrul ăsta să îl poată transmite jucătorilor, am vorbit cu el şi ştiu filozofia şi ceea ce îşi doreşte el să joace. La echipa naţională, nu trebuie să fii antrenor, trebuie să fii selecţioner. Selecţionerul necesită alte atuuri în viziunea mea şi anume să ai ochi la fotbalişti, în primul rând.

Nu ştiu cum va putea gestiona situaţiile dificile. Consider că un antrenor la echipa naţională trebuie să ştie să gestioneze situaţiile dificile. Sper să fie inteligent, dacă el va fi alegerea, şi să compenseze acest lucru printr-un secund sau prin secunzi mai experimentaţi”, a spus Marica, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”