Închide meniul
Video

„Mama îmi spune Demi Moore!” Fata lui Chivu visează să ajungă la Hollywood. Anastasia şi-a intrat în rol! Joacă în serialul Adela, care e în fiecare joi de la 20.30, pe Antena 1

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 august 2021, 23:29

Adelina Chivu, alături de fiica sa

Captură Antena Sport

Tot timpul mi-am dorit să fiu actriţă şi mi-a plăcut ideea. Mama mea îmi spunea Demi Moore„, a spus Anastasia Chivu pentru Antena Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un pic m-am panicat, pentru că nu ştii cum reacţionează un copil. Se poate bloca, dar a fost minunată„, a spus Adelina Chivu. Adelina Chivu o ajută pe Anastasia să treacă peste toate emoţiile din timpul filmărilor.

Anastasia Chivu visează să ajungă la Hollywood

Merg eu cu ea, nu e o problemă (n.r. – dacă va merge cu Anastasia la Hollywood)„, a spus Adelina Chivu. Replica a venit imediat. „Dar lasă, că plec singură, e ok!„, a fost replica Anastasiei.

Adelina Chivu a insistat că trebuie să o însoţească pe fiica ei. „Dar eu doar te duc si te las acolo. Bine?„, i-a transmis Adelina Chivu fiicei sale. „Nu, mă duc singură. E ok„, a rămas tare pe poziţii Anastasia.

Cristi Chivu e prins cu fotbalul în Italia, dar primeşte raportul în fiecare seară. Povestea continuă cu un nou sezon! Adela e în fiecare joi seara la Antena 1, de la 8 şi jumătate.

Reclamă

Eu la Milano am AntenaPlay şi e singura pe care o pot urmări în limba română. Şi mă uitam la serial şi mi-a plăcut foarte mult! Sper să se uite toată lumea. E super interesant„, a recunoscut Adelina Chivu.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și