Închide meniul

Matthijs de Ligt s-a logodit cu un superb model: „A spus da!”. Fundaşul lui Bayern, în culmea fericirii!

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 iunie 2023, 19:17

Reclamă
Matthijs de Ligt s-a logodit cu un superb model: „A spus da!. Fundaşul lui Bayern, în culmea fericirii!

Matthijs de Ligt s-a logodit cu un superb model

Matthijs de Ligt şi Annekee Molenaar / Colaj Instagram

Matthijs de Ligt s-a logodit cu un superb model. Fundaşul de 23 de ani al lui Bayern a făcut anunţul pe reţelele de socializare. Jucătorul olandez se va căsători cu Annekee Molenaar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A spus da!„, a fost mesajul pe care l-a transmis De Ligt. S-a fotografiat alături de noua sa logodnică, iar postarea s-a viralizat imediat.

Matthijs de Ligt s-a logodit cu un superb model. Annekee Molenaar este iubita fundaşului din Bundesliga

Annekee Molenaar a redistribuit postarea care a adunat, în mai puţin de 24 e ore, aproape 300.000 de aprecieri. „Felicitări”, a fost comentariul primit imediat de la contul oficial al lui Bayern.

View this post on Instagram


A post shared by Matthijs de Ligt (@mdeligt_)

Reclamă

Printre jucătorii care s-au grăbit să îi transmită mesaje de felicitare lui De Ligt au fost Virgil van Dijk, Manuel Neuer, Alphonso Davies, Daley Blind şi Ryan Gravenberch.

Annekee Molenaar şi De Ligt ar fi într-o relaţie din 2018. Cunoscutul model are 445.000 de urmăritori pe contul de Instagram şi este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Tânăra de 23 de ani este fiica fostului fotbalist Keje Molenaar. Annekkee a rememorat, într-un interviu oferit alături de iubitul ei, cum s-au cunoscut.

Reclamă 4 / 0/3

Prietena mea cea mai bună a postat, pe contul ei de Instagram, o fotografie în care eram împreună și tu ai văzut-o. După prima noastră întâlnire eram atât de fericită!„, a dezvăluit Molenaar, potrivit ad.nl.

Şi fratele logodnicei lui De Ligt joacă fotbal. Pip Molenaar este fundaş central în liga a doua din Olanda, la Telstar.

Matthijs de Ligt a semnat un contract valabil cu Bayern până în 2027. Juventus a primit, în schimbul lui, nu mai puţin de 67 de milioane de euro. La această sumă se mai pot adăuga şi bonusuri. A fost titular de bază în sezonul în care bavarezii i-au „suflat” într-un mod incredibil titlul rivalei Borussia Dortmund. A jucat în 31 de partide din Bundesliga şi a marcat 3 goluri. A mai avut 7 apariţii în Champions League.

Bayern Munchen, pe urmele lui Harry Kane

Harry Kane ar putea deveni coechipierul lui De Ligt în această vară. Căpitanul celor de la Tottenham nu mai vrea să joace la formația londoneză, așa că Bayern poate fi următoarea destinație a englezului.

Potrivit jurnaliştilor de la Sky Sport Germania, citați de agerpres.ro, jucătorul în vârstă de 29 de ani ar dori să se transfere la echipa bavareză. Oficialii echipei ar fi purtat deja discuții cu anturajul jucătorului.

Conform sursei menționate anterior, oficialii lui Bayern Munchen l-ar fi contactat deja pe Kane, prin intermediul fratelui său, care îi este și impresar. Germanii nu mai au opțiuni solide în atac, iar din cauza acestui lucru încearcă să forțeze o mutare, în această vară.

Atacantul lui Tottenham s-a aflat mult timp și pe radarul celor de la Real Madrid. Totuși, spaniolii doresc transferul star-ului Kylian Mbappe, de la Paris Saint-Germain, iar o altă mutare în această vară este puțin probabilă, așa că englezul nu va ajunge pe Santiago Bernabeu, în această perioadă de mercato.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și