Închide meniul
Foto

Mesaj plin de emoţie al Cristiano Ronaldo pentru Georgina Rodriguez, de Valentine’s Day: „Sunt atât de norocos!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 februarie 2023, 18:22

Mesaj plin de emoţie al Cristiano Ronaldo pentru Georgina Rodriguez, de Valentine’s Day: „Sunt atât de norocos!”

Mesaj plin de emoţie al Cristiano Ronaldo pentru Georgina Rodriguez, de Valentine's Day

Cristiano Ronaldo, alături de iubita lui Georgina Rodriguez / Colaj Profimediaimages

Cristiano Ronaldo a avut un mesaj plin de emoţie pentru Georgina Rodriguez, de Valentine’s Day. Starul portughez a reacţionat pe contul său de Instagram, acolo unde are nu mai puţin de 548 de milioane de urmăritori. Atacantul care a împlinit 38 de ani în această lună i-a mulţumit iubitei lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deţinătorul a cinci Baloane de Aur s-a mutat alături de familie în Arabia Saudită, după ce a semnat cel mai scump contract din istoria fotbalului. Şeicii îi plătesc lui Cristiano un salariu anual de 200 de milioane de euro.

Cristiano Ronaldo i-a transmis un mesaj de dragoste pentru Georgina Rodriguez, de Valentine’s Day

Ronaldo şi-a arătat şi „faţa” mai puţin cunoscută, cea de familist. A avut un mesaj de dragoste pentru femeia cu care are doi copii, Georgina Rodriguez. Starul lusitan mai are trei copii cu mame surogat.

Un Valentine’s Day fericit, iubita mea! Sunt atât de fericit să te am în viaţa mea!„, a scris Cristiano pe reţelele sociale. Postarea a adunat peste 6.5 milioane de aprecieri în primele 3 ore.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Georgina i-a răspuns cu un emoji care înfăţişează o inimă. Cei doi sunt împreună din 2016. Fostul model lucra într-un magazin cu articole vestimentare când l-a întâlnit pe Ronaldo, cel care juca atunci pentru Real Madrid.

Cristiano Ronaldo trăieşte într-un lux uluitor în Arabia Saudită

Ronaldo trăieşte într-un lux de necrezut la Riad. A închiriat 17 apartamente în unul dintre clădirile emblematice din Arabia Saudită. S-a mutat în zgârie-norul Four Seasons cu toţi membrii familiei şi cu anturajul său. Cu toţii stau în etajele superioare, anunţă corrieredellosport.it.

Reclamă 4 / 0/3

Hotelul exclusivist este situat în Kingdom Center, într-un zgârie-nor de 267 de metri înălţime. Sursa citată anunţă că Ronaldo achită, lunar, o sumă uriaşă pentru cele 17 apartamente: 285.000 de euro! Al-Nassr îi plăteşte această sumă în numai 12 ore de contract.

Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez şi copiii lor beneficiază de condiţii de lux (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Au chiar şi un cinematograf personal şi o sală multimedia.

Al-Nassr, mesaj special pentru Cristiano Ronaldo de ziua lui

Al-Nassr a transmis un mesaj special pentru Cristiano Ronaldo, de ziua lui. Starul lusitan a fost „uitat” de două dintre fostele lui echipe, anume Real Madrid şi Manchester United, echipe care nu au postat niciun mesaj de ziua atacantului portughez.

Al-Nassr a postat un videoclip pe conturile oficiale, în care este prezentat Cristiano Ronaldo la prima şedinţă foto în calitate de jucător al trupei din Arabia Saudită. Oficialii saudiţi au transmis şi un mesaj special de „La mulţi ani” starului lusitan.

La mulţi ani celui mai bun din toate timpurile!”, se arată în postarea celor de la Al-Nassr.

Printre echipele care i-au transmis un mesaj lui Cristiano Ronaldo se numără şi Sporting, formaţie la care starul lusitan şi-a început cariera, cât şi Juventus, trupa la care a evoluat după plecarea de la Real Madrid.

De cealaltă parte, aşa cum era de aşteptat, nici Manchester United nu i-a dedicat nicio postare lui CR7. Atacantul lui Al-Nassr s-a despărţit cu scandal de „diavoli” la sfârşitul lui 2022, după interviul exploziv acordat în presa britanică.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și