Închide meniul

Cum a sărbătorit Cristiano Ronaldo de ziua lui! Starul lusitan s-a înconjurat de familie şi prieteni

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 februarie 2023, 22:18

Cum a sărbătorit Cristiano Ronaldo de ziua lui! Starul lusitan s-a înconjurat de familie şi prieteni

Cum a sărbătorit Cristiano Ronaldo de ziua lui

Cristiano Ronaldo, alături de familie şi prieteni de ziua lui/ Facebook Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a sărbătorit de ziua lui, alături de familie şi prieteni. Starul lusitan a postat o serie de fotografii pe conturile oficiale, unde este surprins şi alături de partenera sa, Georgina Rodriguez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a împlinit 38 de ani, pe 5 februarie. Starul lusitan, care evoluează în prezent pentru Al-Nassr, este considerat a fi unul dintre cei mai mari jucători din istorie, având în palmares cinci Baloane de Aur.

Cum a sărbătorit Cristiano Ronaldo de ziua lui

Cristiano Ronaldo s-a înconjurat de familie şi prieteni, în ziua în care a împlinit 38 de ani. În fotografiile postate pe contul oficial, CR7 este alături de partenera sa, Georgina Rodriguez, fiul cel mare, Cristiano Jr., cât şi alături de mai mulţi prieteni. CR7 le-a mulţumit tuturor pentru mesaje, şi s-a declarat recunoscător pentru faptul că şi-a putut petrece ziua alături de cei dragi.

„Vă mulţumesc tuturos pentru mesajele de ‘La mulţi ani’! Sunt recunoscător pentru faptul că mi-am petrecut ziua alături de familie şi prieteni”, se arată în mesajul transmis de Cristiano Ronaldo, pe Facebook.


Totodată, starul lusitan s-a relaxat la un foc de tabără, în deşertul din Arabia Saudită, alături de un grup de prieteni.

Reclamă

De la transferul la Al-Nassr, de la începutul lui 2023, Cristiano Ronaldo a bifat trei partide oficiale pentru saudiţi. CR7 a reuşit să marcheze un singur gol, în utlima etapă, din penalty.

Al-Nassr, mesaj special pentru Cristiano Ronaldo de ziua lui

Al-Nassr a transmis un mesaj special pentru Cristiano Ronaldo, de ziua lui. Starul lusitan a fost „uitat” de două dintre fostele lui echipe, anume Real Madrid şi Manchester United, echipe care nu au postat niciun mesaj de ziua atacantului portughez.

Al-Nassr a postat un videoclip pe conturile oficiale, în care este prezentat Cristiano Ronaldo la prima şedinţă foto în calitate de jucător al trupei din Arabia Saudită. Oficialii saudiţi au transmis şi un mesaj special de „La mulţi ani” starului lusitan.

Reclamă 4 / 0/3

„La mulţi ani celui mai bun din toate timpurile!”, se arată în postarea celor de la Al-Nassr.

Totodată, pe contul oficial al celor de la Real Madrid nu a apărut niciun mesaj pentru Cristiano Ronaldo, de ziua acestuia. Starul lusitan a scris istorie în tricoul „galacticilor”, evoluând nouă sezoane pe Santiago Bernabeu.

De cealaltă parte, aşa cum era de aşteptat, nici Manchester United nu i-a dedicat nicio postare lui CR7. Atacantul lui Al-Nassr s-a despărţit cu scandal de „diavoli” la sfârşitul lui 2022, după interviul exploziv acordat în presa britanică.

Printre echipele care i-au transmis un mesaj lui Cristiano Ronaldo se numără şi Sporting, formaţie la care starul lusitan şi-a început cariera, cât şi Juventus, trupa la care a evoluat după plecarea de la Real Madrid.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și