Închide meniul
Foto

Mesajul pe care i l-a transmis Anamaria Prodan fostului soţ, în ziua în care Laurenţiu Reghecampf a împlinit 48 de ani

Publicat: 19 septembrie 2023, 15:34

Reclamă
Mesajul pe care i l-a transmis Anamaria Prodan fostului soţ, în ziua în care Laurenţiu Reghecampf a împlinit 48 de ani

“Poate se împacă!” Detalii şoc despre Anamaria Prodan si Laurenţiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan, în perioada în care formau un cuplu / Instagram

Anamaria Prodan a postat pe InstaStory un mesaj pentru Laurenţiu Reghecampf, în ziua în care antrenorul a împlinit 48 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Impresara a reacţionat astăzi şi la postarea Corinei Caciuc, în care actuala parteneră de viaţă a lui Reghecampf a dat de înţeles că ar fi iar însărcinată.

Mesajul pe care i l-a transmis Anamaria Prodan fostului soţ, în ziua în care Laurenţiu Reghecampf a împlinit 48 de ani

La mulţi ani, Laurenţiu! Dumnezeu să-ţi lumineze drumul spre succes! Ana, Rebe, Sarah, Bebeto”, a fost mesajul pe care Anamaria Prodan i l-a transmis lui Laurenţiu Reghecampf pe InstaStory.

Alături de mesaj, Anamaria Prodan a postat o fotografie în care apărea alături de Luca Reghecampf, Rebecca, Laurenţiu Reghecampf jr (Bebeto) şi Sarah.

Mesajul postat de Anamaria Prodan de ziua lui Laurenţiu Reghecampf / InstaStory Anamaria Prodan
Mesajul postat de Anamaria Prodan de ziua lui Laurenţiu Reghecampf / InstaStory Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, reacţie surprinzătoare după ce Corina Caciuc a anunţat că ar fi iar însărcinată chiar de ziua lui Reghecampf

Anamaria Prodan a reacţionat după postarea făcută astăzi de Corina Caciuc. Caciuc i-a urat astăzi „La mulţi ani!” într-un mod inedit iubitului ei, Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă

Reghe a împlinit astăzi 48 de ani. Corina Caciuc a oferit mai multe indicii în postarea respectivă din care se înţelege că ar fi iar însărcinată.

Să fie fericiți! Să-i dea Dumnezeu tot binele din lume ! Noi îi urăm tot ce este mai frumos pe pământ”, a reacţionat Anamaria Prodan pentru playtech.ro.

La mulţi ani celui mai important bărbat din lume pentru mine. Eşti şi vei fi mereu eroul meu”, a scris astăzi Corina Caciuc pe reţelele de socializare. Mesajul a fost însoţit de o fotografie cu micuţul Liam, alături de un tort.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, pe tort este un indiciu că iubita lui Laurenţiu Reghecampf este însărcinată: 1+1=4. Mai mult, Corina Caciuc a folosit hastag-ul #bigbrother, ceea ce lasă de înţeles că Laurenţiu Reghecampf va deveni din nou tată. Mai mult, şi fanii i-au felicitat în comentarii.

La mulți ani, Laur!!!! Te iubesc, Liam! Te iubesc. Cea mai frumoasă graviduţă”, a fost unul dintre comentarii. Laurenţiu Reghecampf mai are 2 băieţi. Pe Luca, din căsnicia cu Mariana Pfeiffer şi pe Laurenţiu Reghecampf Junior, din căsnicia cu Anamaria Prodan.

Reacţia Anamariei Prodan când a aflat ce salariu fabulos va primi Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan l-a felicitat pe fostul ei soţ, dar în acelaşi timp l-a avertizat că nu va avea prea multă răbdare la arabi. În cazul în care nu va avea rezultate, va putea fi dat afară chiar şi după numai câteva etape.

Eu îi urez succes lui Reghe la Al-Riyadh. În Arabia Saudită este un campionat dificil. Este mult mai greu acolo decât în România.

Ei nu au răbdare, după câteva meciuri slabe te dau afară. Din punct de vedere financiar este un pas înainte. E de 4 ori mai bine decât în România. Pe de altă parte, chiar și profesional este bine pentru că nivelul de acolo a crescut mult, au venit multe vedete internaționale”, a declarat Anamaria Prodan pentru iamsport.ro.

Laurențiu Reghecampf a fost văzut deja pe aeroportul din Otopeni şi se pregătea să se îmbarce în avionul spre Arabia Saudită. În momentul de față, noua echipă a lui „Reghe” se află pe locul al 16-lea în clasament, cu 4 puncte obținute după 6 etape jucate. În Arabia Saudită, această poziție este direct retrogradabilă în Liga a 2-a.

În cadrul ultimei etape jucate, Al-Riad a fost învinsă de Al-Hilal cu scorul de 1-6, grație golurilor marcate de Mitrovic, Al Shahrani, Al Dawsari (hat-trick) și Malcom. În Arabia Saudită, „Reghe” va fi adversarul mai multor jucători români, dar și adversarul lui Cosmin Contra, care o pregătește pe Damac, formație aflată sub Al-Riad, ca poziție în clasament. În momentul de față, în campionatul saudit, activează următorii fotbaliști români: Nicolae Stanciu (Damac), Andrei Burcă (Al-Okhdood), Florin Tănase (Al-Okhdood), Andrei Cordea (Al-Tai), Alin Toșca (Al-Riad, echipa pe care Laurențiu Reghecampf o va prelua) și Cirpian Tătărușanu (Al-Abha).

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” Vezi toate știrile
Citește și